Kesätyöhaku

Jaa somessa:

Kesätyöhaku

Tampereen Tilapalvelut tarjoaa kesäharjoittelupaikkoja rakennushankepalveluissa, kiinteistöjen ylläpitopalveluissa ja tukitoiminnoissa. Tilapalveluissa rakennutetaan uusia kiinteistöjä ja huolehditaan lähes 1000 rakennuksen ylläpidosta. Meillä saat näköalapaikan julkisten kiinteistöjen rakennuttamiseen ja ylläpitoon. Moni kesäharjoittelija on jatkanut meillä töissä harjoittelujakson jälkeen tai myöhemmin opiskelujen päätyttyä.

Tällä sivulla ilmoitamme avoimet kesäharjoittelupaikkamme vuodelle 2020. Sivulle täydentyy vielä rakennushankepalvelujen ja tukitoimintojen kesätyöpaikat.

Kiinteistöjen ylläpitopalvelut

Harjoittelija (rakentaminen, LVIS, metallitekniikka, puutekniikka, pintakäsittely ja kiinteistöhuolto)

Haemme oppimaan innostuneita harjoittelijoita kiinteistöjen ylläpitoon. Tehtävät soveltuvat rakentamisen, LVIS-alan, pintakäsittelyn ja kiinteistöhuollon ammatillisissa opinnoissa opiskeleville. Kiinteistöjen ylläpitotehtäviä tehdään erilaisissa kohteissa Tampereen alueella.
Puutekniikan ja metallitekniikan opiskelijoille on tarjolla harjoittelupaikkoja puu- ja metallitekniikan työpisteillä Nekalassa.

Tehtävissä edellytetään työturvallisuuskorttia. B-ajokortti katsotaan eduksi. Työ ajoittuu sopimuksen mukaan kesä-elokuulle.

Työnjohtoharjoittelija (rakentaminen ja talotekniikka)

Haemme työnjohtoharjoittelijoita rakennusalan ja talotekniikan työnjohtotehtäviin. Työtehtävät ovat kiinteistöjen pienimuotoisten kunnossapitokorjausten työnjohtotehtäviä ja urakoitsijoiden töiden valvontatehtäviä.

Tehtävä soveltuu ammattikorkeakouluopiskelijalle. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja työturvallisuuskorttia. Työ ajoittuu sopimuksen mukaan touko-elokuulle.

Lisätiedot:

Rakentaminen, metalli- ja puutekniikka sekä pintakäsittely: tuotantopäällikkö Tapio Seppälä, puh. 050 596 7619
Kiinteistönhuolto ja talotekniikka: ylläpitopäällikkö Marko Siirtola, puh. 050 351 6437
Sähköpostilla: etunimi.sukunimi(at)tilapa.fi

Rakennushankepalvelut

Arkkitehtiharjoittelija

Haemme arkkitehti-/rakennusarkkitehtiharjoittelijaa suunnittelutiimiimme. Tehtäviin sisältyy osaamisesta riippuen mm. pienten uudis- ja korjausrakentamiskohteiden arkkitehtisuunnittelua, piirtämistä, kuvankäsittelyä, havainnollistamista, mallinnustehtäviä sekä asiakirjojen ja taulukoiden laadintaa.

Odotamme hakijalta kohtuullisen hyvää Autocad Architecture- ja mallinnustöissä myös Revit-osaamista, hyvää Photoshop-osaamista sekä erilaisten toimistosovellusten hallintaa.

Lisätiedot: suunnittelupäällikkö Mikko Allinniemi, puh. 040 866 9030, etunimi.sukunimi(at)tilapa.fi

Rakennuttajaharjoittelija

Haemme harjoittelijaksi rakennuttamisesta kiinnostunutta ja oma-aloitteista rakennustekniikan opiskelijaa. Tehtäviin kuuluu avustavia rakennuttamis- ja valvontatehtäviä. Harjoittelija toimii mm. sihteerinä kokouksissa ja palavereissa sekä kiertää työmailla yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tehtävänkuvaan sisältyy myös erilaisten asiakirjojen laadintaa ja mahdollisia kehitystehtäviä.

Lisätiedot: rakennuttajapäällikkö Jouko Toivonen, puh. 050 525 8514, etunimi.sukunimi(at)tilapa.fi

Täällä saa työskennellä mielenkiintoisten ja isojen tamperelaisten hankkeiden parissa. Aina on jotakin uutta opittavaa, ja se kehittää eniten. Asioita ei myöskään tarvitse tehdä yksin, vaan työkaverit auttavat tarvittaessa.

Vuoden 2018 kesätyöntekijä Petri

tilapalvelut_yhteyshenkilo_kuva

Lisätiedot hakemisesta:

Tilapalvelut HR
sähköpostitse TilapalvelutHR(at)tampere.fi

Avoimet työpaikat

Kesätyö Tilapalveluissa

Osaavat kesätyöntekijät varmistavat asioiden sujuvuuden myös lomien aikaan. Lisäksi oman alan työpaikka tukee nuorten opintoja ja antaa arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.

Harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuudet

Tilapalvelut tarjoaa vuosittain harjoittelupaikkoja kiinteistö-, rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille. Meillä voi suorittaa opintoihin liittyvän harjoittelujakson tai ehdottaa aihetta opinnäytetyöhön tai graduun.

Avoin hakemus

Meille voi lähettää myös avoimen hakemuksen.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot