Hyppää sisältöön

Kesätyöhaku

Jaa somessa:

Kesätyöhaku

Kesätyöhakumme vuodelle 2023 on päättynyt. Kiitos kaikille paikkoja hakeneille! Olemme haastateltaviin yhteydessä henkilökohtaisesti ja kaikki hakijat saavat tiedon kun paikat on täytetty.

Tampereen Tilapalvelut Oy tarjoaa kesäharjoittelupaikkoja rakennushankepalveluissa, kiinteistöjen ylläpitopalveluissa sekä kiinteistökohteiden johtaminen -yksikössä. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Monet kohteistamme ovat tunnettuja maamerkkejä ja paikkoja, joissa alueen ihmiset viettävät arkeaan ja vapaa-aikaansa. Huolehdimme rakennuksista niiden koko elinkaaren ajan.

Tarjoamme kesäharjoittelupaikkoja ammattiopistossa, ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa rakennusalaa opiskeleville. Perehdytämme tehtäviin ja varmistamme turvalliset työolosuhteet.

Monilla työt ovat jatkuneet Tilapalveluissa kesäharjoittelun jälkeenkin. Täältä voit lukea aiempien kesätyöntekijöidemme kokemuksia:

Postia kesätyöntekijöiltä (v. 2020)

Kesätyö Tilapalveluissa (v. 2018)

 

Lisätiedot:

Tilapalvelut HR
sähköpostitse TilapalvelutHR(at)tilapa.fi

Avoimet työpaikat

Tilapalveluissa kannustetaan opiskeluun

Tilapalveluiden työntekijät suorittavat monia erilaisia opintoja töiden ohessa. Tilapalveluiden Ilkka ja Petri kertovat omista opiskelukokemuksistaan.

Postia kesätyöntekijöiltä

Kesätyöntekijät kertovat kirjeessään työskentelystä Tilapalveluissa.

Isännöitsijän työssä ei ole kahta samanlaista päivää

18.6.2020.
Tuomas, Petri ja Toni kertovat isännöitsijän monipuolisesta työstä Tilapalveluissa. Isännöitsijänä oppii jatkuvasti jotain uutta.

Rakennuttajainsinööri rakennuttaa monenlaista

10.2.2020.
Tilapalveluiden rakennuttajainsinööri Ismo Harju on mukana monenlaisissa rakennushankkeissa. Kohteena voi olla niin päiväkoti, museo kuin liikuntapaikkakin.

Huoltomiehen työ on monipuolista asiakaspalvelua

Huoltomies Kari Nieminen huolehtii rakennusten sisäpuolisesta huollosta sekä tarkkailee ulkoalueiden hoitotarpeita.

Kesätyö Tilapalveluissa

Osaavat kesätyöntekijät varmistavat asioiden sujuvuuden myös lomien aikaan. Lisäksi oman alan työpaikka tukee nuorten opintoja ja antaa arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.