Hyppää sisältöön

Kesätyöhaku

Jaa somessa:

Kesätyöhaku

Tampereen Tilapalvelut tarjoaa kesäharjoittelupaikkoja rakennushankepalveluissa ja kiinteistöjen ylläpitopalveluissa. Tilapalveluissa rakennutetaan uusia kiinteistöjä ja huolehditaan lähes 1000 rakennuksen ylläpidosta. Meillä saat näköalapaikan julkisten kiinteistöjen rakennuttamiseen ja ylläpitoon. Moni kesäharjoittelija on jatkanut meillä töissä harjoittelujakson jälkeen tai myöhemmin opiskelujen päätyttyä.

Tällä sivulla ilmoitamme avoimet kesäharjoittelupaikkamme vuodelle 2021. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita.

Kiinteistöjen ylläpitopalvelut

Harjoittelija (rakentaminen, LVIS, metallitekniikka, puutekniikka, pintakäsittely ja kiinteistöhuolto)
Haemme oppimaan innostuneita harjoittelijoita kiinteistöjen ylläpitoon. Tehtävät soveltuvat rakentamisen, LVIS-alan, pintakäsittelyn ja kiinteistöhuollon ammatillisissa opinnoissa opiskeleville. Kiinteistöjen ylläpitotehtäviä tehdään erilaisissa kohteissa Tampereen alueella.
Puutekniikan ja metallitekniikan opiskelijoille on tarjolla harjoittelupaikkoja puu- ja metallitekniikan työpisteillä Nekalassa.

Tehtävissä edellytetään työturvallisuuskorttia. B-ajokortti katsotaan eduksi.
Työ ajoittuu sopimuksen mukaan kesä-elokuulle.

Työnjohtoharjoittelija (rakentaminen ja kiinteistötekniikka)
Haemme työnjohtoharjoittelijoita rakennusalan ja kiinteistötekniikan työnjohtotehtäviin. Työtehtävät ovat kiinteistöjen pienimuotoisten kunnossapitokorjausten työnjohtotehtäviä ja urakoitsijoiden töiden valvontatehtäviä.

Tehtävä soveltuu ammattikorkeakouluopiskelijalle. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja työturvallisuuskorttia.
Työ ajoittuu sopimuksen mukaan touko-elokuulle.

Lisätiedot:
Rakentaminen, metalli- ja puutekniikka, pintakäsittely sekä kiinteistöhuolto: tuotantopäällikkö Tapio Seppälä, puh. 050 596 7619
Kiinteistötekniikka: ylläpitopäällikkö Marko Siirtola, puh. 050 351 6437
Sähköpostilla: etunimi.sukunimi(at)tilapa.fi

Hae paikkaa 28.2.2021 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Rakennushankepalvelut

Arkkitehtiharjoittelija
Haemme arkkitehti-/rakennusarkkitehtiharjoittelijaa suunnittelutiimiimme. Tehtäviin sisältyy osaamisesta riippuen mm. pienten uudis- ja korjausrakentamiskohteiden arkkitehtisuunnittelua, piirtämistä, kuvankäsittelyä, havainnollistamista, mallinnustehtäviä sekä asiakirjojen ja taulukoiden laadintaa.

Odotamme hakijalta kohtuullisen hyvää Autocad Architecture- ja mallinnustöissä myös Revit-osaamista, hyvää Photoshop-osaamista sekä erilaisten toimistosovellusten hallintaa. Toivomme opintojen olevan loppuvaiheessa, sillä tehtävissä voi olla mahdollisuus jatkaa myös kesäharjoittelun päätyttyä.

Lisätiedot: suunnittelupäällikkö Mikko Allinniemi, puh. 040 866 9030, etunimi.sukunimi(at)tilapa.fi
Hae paikkaa 7.3.2021 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Täällä saa työskennellä mielenkiintoisten ja isojen tamperelaisten hankkeiden parissa. Aina on jotakin uutta opittavaa, ja se kehittää eniten. Asioita ei myöskään tarvitse tehdä yksin, vaan työkaverit auttavat tarvittaessa.

Vuoden 2018 kesätyöntekijä Petri

Lisätiedot hakemisesta:

Tilapalvelut HR
sähköpostitse TilapalvelutHR(at)tilapa.fi

Avoimet työpaikat

Huoltomies

Meillä on avautumassa paikkoja uusille huoltomiehille. Täytä hakemus 15.4.2021 mennessä!

Postia kesätyöntekijöiltä

Kesätyöntekijät kertovat kirjeessään työskentelystä Tilapalveluissa.

Kesätyö Tilapalveluissa

Osaavat kesätyöntekijät varmistavat asioiden sujuvuuden myös lomien aikaan. Lisäksi oman alan työpaikka tukee nuorten opintoja ja antaa arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.

Harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuudet

Tilapalvelut tarjoaa vuosittain harjoittelupaikkoja kiinteistö-, rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille. Meillä voi suorittaa opintoihin liittyvän harjoittelujakson tai ehdottaa aihetta opinnäytetyöhön tai graduun.

Avoin hakemus

Meille voi lähettää myös avoimen hakemuksen.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot