Sähkösuunnittelu

Kiinteistön käyttäjien näkökulmasta kiinteistön sähköratkaisut ovat yksi tärkeimmistä käytön sujuvuutta ja mukavuutta parantavista tekijöistä. Moderni tekniikka ja älyteknologia mahdollistavat tilojen entistä monipuolisemman ja turvallisemman käytön.

Julkisten rakennusten ja tilojen sähkösuunnitteluun perehtyneet asiantuntijamme auttavat sinua huomioimaan käyttäjien tarpeet ja tekemään kestäviä ja ekologisia valintoja sekä järkeviä, kustannustehokkaita ratkaisuja.

Vankka asiantuntemus on vahvuutemme

Meillä on laaja kokemus ja ajantasainen tietotaito julkistilojen sähkösuunnittelusta. Kuuntelemme, kysymme ja haluamme kuulla kiinteistölle asettamasti tavoitteet. Haluamme ymmärtää kiinteistösi käyttötarkoituksen ja tietää, ketkä kiinteistöä tulevat käyttämään. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä sinun, työryhmäsi ja projektin muiden tahojen kanssa.

Tämän ansioista voimme tehdä kiinteistölle asettamiasi tavoitteita tukevan sähkösuunnitelman.

Kustannustehokas kokonaisratkaisu

Meiltä saat tulevaa kiinteistöäsi varten:

  • selkeän ja asianmukaisen sähkösuunnitelman, jonka avulla varmistat, että kiinteistösi sähköjärjestelmät toteutetaan järkevästi ja kokonaisuuden kannalta toimivasti
  • julkisten rakennusten sähkösuunnitteluun perehtyneiden asiantuntijoiden tuen
  • suositukset kiinteistösi käyttöä ja elinkaarta tukevien nykyaikaisten ja energiatehokkaiden sähköratkaisujen valintaan
Miehen kasvokuva.

Jutellaanko lisää?

Mikko Allinniemi

Suunnittelupäällikkö

Puhelin: 040 866 9030
Sähköposti: etunimi.sukunimi@tilapa.fi