Saavutettavuusseloste

Tampereen Tilapalvelut Oy pyrkii takamaan sivuston tampereentilapalvelut.fi saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 mukaisesti. Tämä seloste koskee tampereentilapalvelut.fi-verkkosivustoa kokonaisuudessaan.

Sivuston saavutettavuuden on arvioinut saavutettavuusasiantuntija.

Vaatimustenmukaisuustilanne

Tämä verkkosivusto täyttää vaatimukset suurelta osin. Vaatimuksiin sovellettavat poikkeukset mainitaan jäljempänä.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustolla on ei-saavutettavaa sisältöä. Jäljempänä mainittu sisältö ei ole saavutettavissa, koska niihin sovelletaan tilapäisesti direktiivin (EU) 2016/2102 5 artiklassa tarkoitettua poikkeusta kohtuuttoman rasitteen vuoksi.

Verkkosivuston saavutettavuustyö on kesken, ja verkkosivustoa muokataan parhaillaan saavutettavammaksi.

Ei-saavutettavia ovat:

  1. Osa sivuillamme olevista liitetiedostoista
  2. Suodatinpainikkeet
  3. Kielimääritykset
  4. Etusivun pikalinkit
  5. Palvelupyyntölomake

Palvelupyynnön voi tarvittaessa tehdä vaihtoehtoisesti lähettämällä sähköpostin palvelupyynnöstä osoitteeseen helpdesk.tike@tampere.fi.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 21.9.2020. Seloste on päivitetty 28.9.2021. Selostetta päivitetään, kun verkkosivuihin tehdään muutoksia.

Palaute ja yhteystiedot

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit pyytää tiedot lähettämällä sähköpostin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Jos huomaat sivullamme saavutettavuuspuutteen, jota ei ole listattu ei-saavutettavaksi, ilmoita siitä meille alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Sähköposti: tilapalvelut@tilapa.fi