Tarjoamme sujuvaa eloa asiakkaille

Asiantuntevat ja luotettavat ammattilaisemme huolehtivat, että työskentely kanssamme ja oleminen tiloissamme on helppoa ja sujuvaa. Varma osaaminen julkiskiinteistöistä näkyy jokapäiväisen työmme tuloksissa. Meillä Tilapalveluissa asiantuntijuutta arvostetaan ja kehitetään. Viimeistellyt toimintatavat varmistavat työn jouhevuuden.

 

Asiantuntemus

Haluamme toimia alamme edelläkävijänä, joten työntekijöidemme asiantuntemuksesta pidetään huolta. Rakennuttamisen laatu ja ylläpidon toimivuus ovat seurausta ammattiylpeydellä tehdystä työstä. Kyky uudistua ja kehittyä on olennainen osa ensiluokkaista palvelutuotantoa. Asiantuntijamme työskentelevät asiakasta varten, sillä lähtökohtamme on aina tyytyväinen kiinteistön käyttäjä.

 

Toimintatapamme

Toimimme vastuullisesti, avoimesti ja ammattitaidolla. Yhteistyö asiakkaan kanssa on tärkeää, jotta saamme valittua asiakkaan kannalta parhaat ratkaisut. Kun asiat tekee alusta loppuun taidokkaasti, on helppo olla avoin. Uudistamme tietotaitoamme jatkuvasti, jotta rakennukset toimisivat mahdollisimman hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Hyödynnämme uutta tekniikkaa ja toimintatapoja tarkoituksenmukaisesti. Haluamme huolehtia niin asiakkaasta kuin työntekijöistämme, ympäristöä unohtamatta.

Asiantuntemus ja toimintatapamme

viivapiirros rakennuksesta.
12000

Ylläpitämissämme kiinteistöissä työskentelee 12 000 kaupunkilaista.
viivapiirros rakennusmiehestä.
240

Meillä työskentelee 240 rakennushanke- ja ylläpitopalveluiden sekä hallinnon asiantuntijaa.
800

Ylläpidämme 800 eri rakennusta.

Lue lisää

Tampereen Tilapalveluille myönnetty ISO9001-sertifikaatti

Tampereen Tilapalvelut Oy:lle on myönnetty ISO9001:2015-laatusertifikaatti.

Tilapalveluille Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti

Tampereen Tilapalveluille on myönnetty Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti.