Hyppää sisältöön

Tarjoamme sujuvaa eloa asiakkaille

Asiantuntevat ja luotettavat ammattilaisemme huolehtivat, että työskentely kanssamme ja oleminen tiloissamme on helppoa ja sujuvaa. Varma osaaminen julkiskiinteistöistä näkyy jokapäiväisen työmme tuloksissa. Meillä Tilapalveluissa asiantuntijuutta arvostetaan ja kehitetään. Viimeistellyt toimintatavat varmistavat työn jouhevuuden.

 

Asiantuntemus

Haluamme toimia alamme edellekävijänä, joten työntekijöidemme asiantuntemuksesta pidetään huolta. Rakennuttamisen laatu ja ylläpidon toimivuus ovat seurausta ammattiylpeydellä tehdystä työstä. Kyky uudistua ja kehittyä on olennainen osa ensiluokkaista palvelutuotantoa. Asiantuntijamme työskentelevät asiakasta varten, sillä lähtökohtamme on aina tyytyväinen kiinteistön käyttäjä.

 

Toimintatapamme

Toimimme vastuullisesti, avoimesti ja ammattitaidolla. Yhteistyö asiakkaan kanssa on tärkeää, jotta saamme valittua asiakkaan kannalta parhaat ratkaisut. Kun asiat tekee alusta loppuun taidokkaasti, on helppo olla avoin. Uudistamme tietotaitoamme jatkuvasti, jotta rakennukset toimisivat mahdollisimman hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Hyödynnämme uutta tekniikkaa ja toimintatapoja tarkoituksenmukaisesti. Haluamme huolehtia niin asiakkaasta kuin työntekijöistämme, ympäristöä unohtamatta.

Asiantuntemus ja toimintatapamme

12000

Ylläpitämissämme kiinteistöissä työskentelee 12 000 kaupunkilaista.
240

Meillä työskentelee 240 rakennushanke- ja ylläpitopalveluiden sekä hallinnon asiantuntijaa.
1000

Ylläpidämme 1000 eri rakennusta.

Lue lisää

Tilakeskukselle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti

Tampereen Tilakeskus liikelaitos sai Ekokompassi-sertifikaatin ensimmäisten joukossa Tampereella.

Hyvän rakentamisen palkinto 2016 Tesoman palloiluhallille

Tampereen kaupungin yhdyskuntalautakunnan ympäristö- ja rakennusjaosto myönsi Hyvän rakentamisen palkinnon Tesoman palloiluhallille. Perusteena korkealaatuinen suunnittelu ja toteutus.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot