Hyppää sisältöön

Tampereen Tilapalveluille myönnetty ISO9001-sertifikaatti

Jaa somessa:

Tampereen Tilapalveluille myönnetty ISO9001-sertifikaatti

Laatu ja sen kehittäminen on yksi toimintamme kulmakivistä ja laatutyö onkin osa arkeamme ja jokaista työpäivää. Myös muut strategiamme osa-alueet, asiakaslähtöisyys, kustannustehokkuuden parantaminen ja osaava ja motivoitunut henkilöstö, ovat erottamaton osa laadun kehittämistä.

Pitkäjänteinen laatutyömme on tuottanut tulosta ja DNV Business Assurance Finland Oy Ab on myöntänyt Tampereen Tilapalvelut Oy:lle ISO 9001:2015 sertifikaatin 25.4.2022. Sertifikaatti kattaa yrityksemme kaikki toiminnot. Saavutettu sertifikaatti on osoitus sitoutumisestamme toiminnan laatuun, johtamisjärjestelmän jatkuvaan parantamiseen sekä lakien, sidosryhmien vaatimusten ja kansainvälisen ISO 9001:2015-laatustandardin vaatimusten täyttämiseen.

Laatu ei synny itsestään, vaan se vaatii jatkuvaa ja systemaattista seurantaa ja omistautumista, johon olemme organisaationa sitoutuneet. ISO 9001-laatusertifiointi näkyy asiakkaillemme toiminnan laadukkuutena ja yhä parempina palveluina. Sertifikaatti osoittaa myös sidosryhmille, että Tampereen Tilapalvelut Oy on luotettava, järjestelmällisesti laatuaan parantava toimija.

Jutellaanko lisää?

Tiina Sarkkinen
Laatupäällikkö

Puhelin 041 730 5489

Tutustu työhömme

Työsuojelupäällikkö Sami Aalto kehittää Tilapalvelujen työturvallisuutta

Sami Aalto aloitti Tampereen Tilapalveluilla työsuojelupäällikkönä tämän vuoden alussa. Sami vastaa Tilapalvelujen työntekijöiden työturvallisuudesta, kiertää kohteilla ja osallistuu yrityksen riskienhallintatyöhön.

Iso harppaus työturvallisuuden parantamiseksi rakennustyömailla

Tampereen Tilapalvelut oli mukana kaksi vuotta kestävässä tutkimuksessa, jossa selvitettiin eGate-laitteiston mittaustarkkuutta pölynhallinnan reaaliaikaisessa mittauksessa.