Hyppää sisältöön

Tilapalveluille ISO 27001-sertifikaatti

Jaa somessa:

Tilapalveluille ISO 27001 -sertifikaatti

Tampereen Tilapalveluille myönnettiin tietoturvallisuuden ISO 27001-sertifikaatti 1.11.2022. Sertifikaatti on osoitus siitä, että täytämme toimintaamme kohdistuvat, tietoturvallisuuteen liittyvät vaatimukset. Sertifikaatti kattaa yrityksemme kaikki toiminnot.

Tietoturvan asianmukainen hoitaminen on osa vastuullista liiketoimintaamme. Tekemämme työ vaikuttaa rakennuttamiemme ja ylläpitämiemme rakennusten kuntoon sekä rakennusten käyttäjien turvallisuuteen. Tietoturvalla on suuri merkitys toiminnassamme; ihmisten pitää voida käyttää rakennuksia huoletta.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintatapojamme ja prosessejamme, ja olemme sitoutuneet varmistamaan myös tietoturvan ja tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän jatkuvan parantamisen. Tietoturvan käytännön toteutukseen liittyvät asiat on kuvattu tietoturvallisuuden hallintajärjestelmässä, joka noudattaa kansainvälisen ISO/IEC 27001:2013 -standardin vaatimuksia. Tietoturvan hallintajärjestelmään sisältyy oleellisena osana määrämuotoinen ja säännöllinen tietoturvariskien arviointi, jonka perusteella tehdään käsittelytoimenpiteitä riskien lieventämiseksi ja tietoturvan kehittämiseksi.

Tampereen Tilapalveluille myönnettiin aiemmin tänä vuonna toinenkin sertifikaatti; ISO 9001-laatusertifikaatti on osoitus sitoutumisestamme toiminnan laatuun, johtamisjärjestelmän jatkuvaan parantamiseen sekä lakien, sidosryhmien vaatimusten ja kansainvälisen ISO 9001:2015-laatustandardin vaatimusten täyttämiseen. Lue lisää: Tampereen Tilapalveluille myönnetty ISO9001-sertifikaatti – Tampereen tilapalvelut

Jutellaanko lisää?

Antti Räsänen
ICT-päällikkö

Puhelin 040 806 3145

Tutustu työhömme

Virastotalon uudisosan rakentaminen alkaa

Viisikerroksinen uudisosa nousee Puutarhakadun puolelle vanhan puretun siiven paikalle. Uudisosaan tulee muun muassa kaupunginhallituksen kokoustila.

Kiertotaloussuunnittelu osaksi korjausrakennushankkeita

Olemme mukana TAMK:n vetämässä hankkeessa “Kiertotaloussuunnittelu osaksi korjausrakennushankkeita”.