Hyppää sisältöön

Tammelan stadionia viimeistellään

Jaa somessa:

Tammelan jalkapallostadionia viimeistellään

 

Tammelaan rakentuu upea kokonaisuus, johon kuuluu uusi Tammelan jalkapallostadion sekä asuinkerrostaloja, kauppakeskus ja pysäköintilaitos. Stadioniin tulee 8000 katsomopaikkaa.

 Stadionin rakennustöitä on tehty kesästä 2021 lähtien. Tällä hetkellä viimeistellään vesikattoa ja sisätiloja sekä kauppakeskusta ja parkkihallia. Kentän pintarakenteiden tekeminen on aloitettu tällä viikolla, ja lisäksi Salhojankadun ja Kalevan puistotien ulkotyöt ovat käynnissä.

Tammelan stadion valmistuu marraskuussa 2023 ja tämän jälkeen varataan kolme kuukautta stadionin varustamiseen ja kalustamiseen. Jalkapalloilijat pääsevät käyttämään keinonurmikenttää ensi talvena. Kauden jalkapallo-ottelut alkavat uudella stadionilla huhtikuussa 2024.

Lue lisää hankkeesta: Tammelan stadion – Tampereen tilapalvelut

Ilmakuva stadionista.
Tammelan stadionin viimeistelytyöt olivat käynnissä elokuussa 2023. Kuva: North Arrow Films
Ilmakuva stadionista.
Kuva: North Arrow Films

Jutellaanko lisää?

Antti Lakka
Hankepäällikkö
Puhelin 040 553 8008

Tutustu työhömme

Työsuojelupäällikkö Sami Aalto kehittää Tilapalvelujen työturvallisuutta

Sami Aalto aloitti Tampereen Tilapalveluilla työsuojelupäällikkönä tämän vuoden alussa. Sami vastaa Tilapalvelujen työntekijöiden työturvallisuudesta, kiertää kohteilla ja osallistuu yrityksen riskienhallintatyöhön.

Iso harppaus työturvallisuuden parantamiseksi rakennustyömailla

Tampereen Tilapalvelut oli mukana kaksi vuotta kestävässä tutkimuksessa, jossa selvitettiin eGate-laitteiston mittaustarkkuutta pölynhallinnan reaaliaikaisessa mittauksessa.