Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Meillä on tällä hetkellä avoinna kaksi työpaikkaa:

Rakennustöiden valvoja

Haemme rakennushankepalveluihin uudis- ja korjausrakentamista tuntevaa rakennustöiden valvojaa vakituiseen tehtävään. Rakennustöiden valvoja osallistuu hankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen, valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta, organisoi vastaanottovaiheen tarkastukset sekä huolehtii takuuaikaisista velvoitteista.

Lue lisää: Rakennustöiden valvoja | Tampereen Tilapalvelut Oy (talentadore.com)

Hankepäällikkö / hankeinsinööri

Haemme rakennushankepalveluihin hankepäällikköä/-insinööriä. Tehtävänä on talonrakennushankkeiden suunnittelun ja rakentamisen johtaminen sekä vastaanotosta, käyttöönotosta ja takuuaikaisista toimenpiteistä huolehtiminen. Hankepäällikkö/-insinööri toimii nimettyjen hankkeiden projektipäällikkönä ja turvallisuuskoordinaattorina.

Lue lisää: Hankepäällikkö/hankeinsinööri | Tampereen Tilapalvelut Oy (talentadore.com)

 

Lue lisää Tilapalveluista työnantajana: Meille töihin – Tampereen tilapalvelut

Tilapalvelujen esittelyvideo

Hankkeitamme

Nekalan koulun muutos kulttuurin tiloiksi

Nekalan koulun sisäilmakorjaus ja muutos kulttuurin tiloiksi on aloitettu. Tilat remontoidaan kulttuurin ja vapaa-ajan toimijoiden käyttöön, ja tilat pyritään saamaan käyttöön tammikuussa 2026.   

Aleksanterin koulun perusparannus

Aleksanterin koulun kolme koulurakennusta peruskorjataan. Rakennuksissa nykyaikaistetaan tekniikkaa ja päivitetään sisätilat vastaamaan nykyajan kouluympäristön vaatimuksia, kunnioittaen samalla rakennuksen historiaa. Myös rakennuksen esteettömyyttä parannetaan. 

Ahvenisjärven koulu, uudisrakennus

Ahvenisjärven koulun rakennustyöt ovat alkaneet. Hervantaan nousee uusi koulu noin 1100 oppilaalle vanhan puretun koulurakennuksen paikalle. Kouluun tulee tilat perusopetuksen luokille 1–9 sekä esiopetukselle.

Lue lisää työskentelystä Tilapalveluilla

Kesä työnjohtajana Tilapalveluilla: haastattelussa Jaakko Rantanen

31-vuotias Jaakko Rantanen työskentelee kesän ajan työnjohtoharjoittelijana Tampereen Tilapalveluilla. Jaakko opiskelee sähköistä talotekniikkaa Tampereen ammattikorkeakoulussa ja suorittaa nyt tutkintoon tarvittavaa harjoittelua.  

Työsuojelupäällikkö Sami Aalto kehittää Tilapalvelujen työturvallisuutta

Sami Aalto aloitti Tampereen Tilapalveluilla työsuojelupäällikkönä tämän vuoden alussa. Sami vastaa Tilapalvelujen työntekijöiden työturvallisuudesta, kiertää kohteilla ja osallistuu yrityksen riskienhallintatyöhön.

Kiinteistömanageri on kiinteistön käyttäjien tekninen asiantuntija

35-vuotias Riikka Lähdetniemi työskentelee Tampereen Tilapalvelujen yhdeksänhenkisessä tiimissä kiinteistömanagerina.