Hyppää sisältöön

Valmistimme kamiinoja lahjoitettavaksi Ukrainaan

Jaa somessa:

Valmistimme kamiinoja lahjoitettavaksi Ukrainaan

 

Tilapalvelujen metallitekniikan osastolla on valmistettu kuusi kamiinaa lahjoitettavaksi Ukrainaan. Kamiinoilla voi lämmittää oleskelutiloja sekä kypsentää ruokaa. Kamiinojen mukaan hankittiin kirveet, joilla saa hakattua polttopuut sopivan mittaisiksi.

Idea kamiinojen valmistamiseen lähti LUT-yliopiston aloittamasta kampanjasta, jossa opiskelijat valmistivat Ukrainaan kamiinoja. Kamiinan malli saatiin LUT-yliopiston nettisivuilta, jossa kannustetaan muitakin valmistamaan kriisialueille tarkoitettua hätäapukamiinaa.

Tilapalveluiden metalliteknisellä osastolla valmistetaan ja työstetään erilaisia metallisia osia asiakkaiden tarpeisiin, muun muassa ovia, portaita, istuinten jalkoja, aitoja ja portteja. Lisäksi tehdään korjaushitsauksia useisiin materiaaleihin – esimerkiksi Tampereen kaupungin patsaita on korjattu Tilapalveluilla. Metallitekniikan osastolla työskentelee seitsemän ammattitaitoista hitsaajaa.

Peltinen kamiina, jonka ovi on auki ja jonka sisällä on kirves.

Tutustu työhömme

Etelä-Hervannan koulu ja päiväkoti: arkkitehtuuria ja taidetta yhdessä

Etelä-Hervannan koulu ja päiväkoti, moderneja toimintoja palveleva nelikerroksinen rakennus, on osoitus suunnittelijoiden ja taiteilijan yhteistyön voimasta, joka yhdistää arkkitehtuurin ja taiteen harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Sähkösuunnittelija

Haemme sähkösuunnittelijaa. Lue lisää ja hae tehtävää 27.9.2023 mennessä.