Hyppää sisältöön

Työsuhdesähköpyörä toimii auton korvikkeena

Jaa somessa:

Työsuhdesähköpyörä toimii auton korvikkeena

Tampereen Tilapalveluilla otettiin keväällä käyttöön uusi työsuhde-etu: työntekijät voivat ottaa käyttöönsä työsuhdepolkupyörän. Uusi etu on otettu innokkaasti käyttöön ja työsuhdepyörän onkin hankkinut jo 28 työntekijää.

Työsuhdepyörän ottaminen houkuttelee, sillä se tulee edullisemmaksi, kuin jos hankkisi pyörän kerralla itselleen. Työsuhdepyörän saa verottomana etuna 1200 euroon asti vuodessa, joten työntekijä maksaa pyörästä lopulta vähemmän kuin jos ostaisi vastaavan pyörän. Lainaa ei tarvitse ottaa, ja pyörän saa lopuksi lunastaa itselleen. Kunnollisella pyörällä myös ajaa mielellään vaikkapa työmatkoja, jolloin säästää bensakuluissa.

Tero Keisu valitsi sähköpyörän

Tilapalveluiden hankeinsinööri Tero Keisu otti työsuhdepyörän käyttönsä ensimmäisten joukossa, heti seuraavana päivänä kun työsuhde-etu oli otettu Tilapalveluilla käyttöön. Tero löysi pyörätoimittajan valikoimasta sähköavusteisen Haibike-retkisähköpyörän, joka sopii kaupunkiajoon, mutta rullaa hyvin myös hiekkateillä. Pyörän ajoasento on Terolle juuri sopiva, ja pyörässä on vakiona kaikki oleelliset varusteet eli mm. valot, rapakaaret, taakkateline, laadukkaat osasarjat ja lukko.

Tero käyttää sähköpyörää auton korvikkeena muun muassa työmatkoilla, kauppareissuilla sekä harrastuksiin kulkemisessa. Talveksi hän aikoo kuitenkin jättää pyörän talliin odottamaan kevään lämpimämpiä kelejä.

Työsuhdepyörälle täysi kymppi

Tero antaa täyden kympin pyörälleen ja on erittäin tyytyväinen työsuhdepyörän hankintaan. Teron pyörässä erityisen hieno ominaisuus on sen automaattimoodi, joka säätelee avustuksen voimakkuutta automaattisesti tarpeen mukaan. ”Enpä olisi muutama vuosi sitten uskonut, että pihassa olevassa autossa on manuaalivaihteet, mutta polkupyörä on automaattivaihteinen”, Tero toteaa.

Mies seisoo polkupyörän kanssa nurmikolla.
Tero Keisun työsuhdesähköpyörä rullaa hyvin maastossa ja asfaltilla.

Tutustu työhömme

Työsuojelupäällikkö Sami Aalto kehittää Tilapalvelujen työturvallisuutta

Sami Aalto aloitti Tampereen Tilapalveluilla työsuojelupäällikkönä tämän vuoden alussa. Sami vastaa Tilapalvelujen työntekijöiden työturvallisuudesta, kiertää kohteilla ja osallistuu yrityksen riskienhallintatyöhön.

Iso harppaus työturvallisuuden parantamiseksi rakennustyömailla

Tampereen Tilapalvelut oli mukana kaksi vuotta kestävässä tutkimuksessa, jossa selvitettiin eGate-laitteiston mittaustarkkuutta pölynhallinnan reaaliaikaisessa mittauksessa.