Hyppää sisältöön

Tredu ja Tilapalvelut tiivistävät yhteistyötä

Jaa somessa:

Tredu ja Tilapalvelut tiivistävät yhteistyötä

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu ja Tampereen Tilapalvelut tiivistävät yhteistyötään. Tilapalvelut tarjoaa harjoittelupaikan 20–30 Tredun oppilaalle vuosittain. Oppilaita tulee muun muassa talotekniikan, rakentamisen, puutekniikan, metallitekniikan ja maalauksen koulutusohjelmista. Harjoittelujaksot kestävät noin kahdesta kolmeen kuukauteen, ja kesäaikana on mahdollista työskennellä oppisopimuksella.

Tredu järjestää myös erilaisia koulutuksia Tilapalveluiden henkilökunnalle. Yhteistyösopimukseen kuuluvat muun muassa työturvallisuus-, hätäensiapu- ja tulityökorttikoulutukset sekä pidempien koulutuspäivien järjestäminen. Vastikään järjestetty työturvallisuusaamupäivä koostui erilaisista rasteista, joissa käsiteltiin mm. ergonomiaa ja haitta-aineita sekä ohjeita uhka- ja vaaratilanteissa toimimiseen. Tredun opiskelijat osallistuvat koulutusten järjestämiseen osana opintojaan.

Tredun koulutussuunnittelija Tarja Ronni sekä lehtori Mika Uronen kävivät tutustumassa Tilapalveluiden tuotantotiloihin maanantaina 12.9.2022. Tilapalveluiden ylläpitopäällikkö Tapio Seppälä sekä tuotantopäälliköt Matti Laurila ja Ilkka Selin esittelivät tiloja, joissa oppilaat tulevat työskentelemään. Tuotantotiloissa sijaitsevat metalli- ja puutekniset toiminnot ja maalaamo sekä taloteknisen ja rakennusteknisen ylläpitotoiminnan tilat.

Viisi keltaiseen huomioliiviin pukeutunutta ihmistä seisoo hallissa ja katsoo kameraan.
Kuvassa vasemmalta: Tapio Seppälä, Matti Laurila, Tarja Ronni, Ilkka Selin ja Mika Uronen
Huomioliiviin pukeutunut mies esittelee puutekniikan tiloja kahdelle henkilölle.
Tapio Seppälä esittelee tuotantotiloja Tredun Tarja Ronnille ja Mika Uroselle
Miehen kasvokuva.

Jutellaanko lisää?

Tapio Seppälä
Ylläpitopäällikkö

Puhelin ​​​​​​​050 596 7619

Tutustu työhömme

Sisäilma-asiantuntijat pätevöityvät rakennusterveysasiantuntijoiksi

Rakennusterveysasiantuntijat toimivat Tilapalveluissa kiinteistöjen sisäilmaselvitysvaiheen vetäjinä sekä sisäilma-asioiden kehittäjinä ja asiantuntijoina.

Avoimet työpaikat

Haemme juuri nyt huoltomiestä sekä kesäharjoittelijoita.