Hyppää sisältöön

Tredu ja Tilapalvelut tiivistävät yhteistyötä

Jaa somessa:

Tredu ja Tilapalvelut tiivistävät yhteistyötä

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu ja Tampereen Tilapalvelut tiivistävät yhteistyötään. Tilapalvelut tarjoaa harjoittelupaikan 20–30 Tredun oppilaalle vuosittain. Oppilaita tulee muun muassa talotekniikan, rakentamisen, puutekniikan, metallitekniikan ja maalauksen koulutusohjelmista. Harjoittelujaksot kestävät noin kahdesta kolmeen kuukauteen, ja kesäaikana on mahdollista työskennellä oppisopimuksella.

Tredu järjestää myös erilaisia koulutuksia Tilapalveluiden henkilökunnalle. Yhteistyösopimukseen kuuluvat muun muassa työturvallisuus-, hätäensiapu- ja tulityökorttikoulutukset sekä pidempien koulutuspäivien järjestäminen. Vastikään järjestetty työturvallisuusaamupäivä koostui erilaisista rasteista, joissa käsiteltiin mm. ergonomiaa ja haitta-aineita sekä ohjeita uhka- ja vaaratilanteissa toimimiseen. Tredun opiskelijat osallistuvat koulutusten järjestämiseen osana opintojaan.

Tredun koulutussuunnittelija Tarja Ronni sekä lehtori Mika Uronen kävivät tutustumassa Tilapalveluiden tuotantotiloihin maanantaina 12.9.2022. Tilapalveluiden ylläpitopäällikkö Tapio Seppälä sekä tuotantopäälliköt Matti Laurila ja Ilkka Selin esittelivät tiloja, joissa oppilaat tulevat työskentelemään. Tuotantotiloissa sijaitsevat metalli- ja puutekniset toiminnot ja maalaamo sekä taloteknisen ja rakennusteknisen ylläpitotoiminnan tilat.

Viisi keltaiseen huomioliiviin pukeutunutta ihmistä seisoo hallissa ja katsoo kameraan.
Kuvassa vasemmalta: Tapio Seppälä, Matti Laurila, Tarja Ronni, Ilkka Selin ja Mika Uronen
Huomioliiviin pukeutunut mies esittelee puutekniikan tiloja kahdelle henkilölle.
Tapio Seppälä esittelee tuotantotiloja Tredun Tarja Ronnille ja Mika Uroselle
Miehen kasvokuva.

Jutellaanko lisää?

Tapio Seppälä
Ylläpitopäällikkö

Puhelin ​​​​​​​050 596 7619

Tutustu työhömme

Aleksanterin koulutalojen perusparannuksen suunnittelu alkaa

Koulun rakennuksissa nykyaikaistetaan tekniikkaa ja päivitetään sisätilat vastaamaan nykyajan kouluympäristön vaatimuksia, kunnioittaen samalla rakennuksen historiaa. Myös rakennuksen esteettömyyttä parannetaan.

Työsuojelupäällikkö Sami Aalto kehittää Tilapalvelujen työturvallisuutta

Sami Aalto aloitti Tampereen Tilapalveluilla työsuojelupäällikkönä tämän vuoden alussa. Sami vastaa Tilapalvelujen työntekijöiden työturvallisuudesta, kiertää kohteilla ja osallistuu yrityksen riskienhallintatyöhön.