Hyppää sisältöön

Tilapalveluissa kannustetaan opiskeluun

Jaa somessa:

Tilapalveluissa kannustetaan opiskeluun

1.6.2021

Tilapalveluiden työntekijät suorittavat monia erilaisia opintoja töiden ohessa. Henkilöstö opiskelee työnantajan tukemana esimerkiksi ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Lisäksi moni suorittaa työn ohessa omalla ajallaan esimerkiksi insinööriopintoja tai muita korkeakoulututkintoja. Tilapalvelut tarjoaa henkilöstölleen myös monenlaisia lyhyempiä koulutuksia ammattitaidon ylläpitämiseen ja itsensä kehittämiseen. Henkilöstön kouluttautuminen tukee nykyajan muuttuvassa työelämässä tarvittavaa elinikäistä oppimista.

Turvatekniikan työnjohtajana toimiva sähköteknikko Ilkka Selin on juuri suorittanut johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Ilkka kertoo, että opiskelu oli oikein antoisaa.

– Opiskelun aiheet olivat mielenkiintoisia ja liittyivät omaan työhöni. Opin uutta, mutta samalla opiskelu vahvisti omia ajatuksia työstä ja siitä, kuinka työssä tulee eri tilanteissa toimia.

Myös sähkötöiden työnjohtaja Petri Lindfors on opiskellut työn ohella useitakin tutkintoja. Töiden muassa Petri on suorittanut esimerkiksi automaatio- ja sähköasentajan perustutkinnon, sähköasentajan ammattitutkinnon ja sähköyliasentajan erikoisammattitutkinnon. Myös Petrin mielestä opiskelu työn ohessa kannattaa.

– Opiskelu auttaa uralla etenemisessä ja pääsee tekemään haasteellisempia työtehtäviä. Itse siirryin sähköasentajasta työnjohtajaksi reilu vuosi sitten. Opiskelussa oppimiaan uusia asioita voi myös hyödyntää työnteossa. Ja toki tutkintojen suorittaminen vaikuttaa myös palkkaan.

Ilkan ja Petrin mielestä opiskelu työn ohessa on sujunut hyvin, sillä työnteko on tukenut opiskelua ja toisin päin. Osan opiskelusta, kuten näyttötyöt, voi suorittaa omassa työssään.

– Opiskelu vaatii oma-aloitteisuutta, mutta työnantaja on tukenut ja kannustanut opiskeluun. Opiskeluun on suhtauduttu hyvin, ja jos vaikka tietojen etsimiseen on kysynyt apua, kaikki ovat auttaneet mielellään, Petri kertoo.

Sekä Ilkan että Petrin alaisista moni opiskelee esimerkiksi erilaisia ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Tilapalveluissa on myös oppisopimusopiskelijoita.

– Opiskelusta saa lisämotivaatiota työntekoon sekä täydennystä ja syvennystä omaan tietoon. Suosittelen opiskelua kyllä kaikille siitä kiinnostuneille, Ilkka sanoo.

Myös Petri on suositellut opiskelua työkavereilleen.

– Itse olen kiinnostunut kaikesta uudesta ja haluan oppia uutta. Opiskelu työn ohessa antaa hyvät mahdollisuudet taitojensa ja tietojensa kehittämiseen. Haluan myös pysyä ajan hermolla, Petri toteaa.

Opiskelusta saa lisämotivaatiota työntekoon sekä täydennystä ja syvennystä omaan tietoon. Suosittelen opiskelua kaikille siitä kiinnostuneille.

Sähköteknikko Ilkka Selin

Tutustu työhömme

Messukylän koulun puurakennuksien 1 ja 2 sekä kivirakennuksen perusparannus

Messukylän koulua perusparannetaan. Rakennustyöt valmistuvat vuoden 2023 lopussa.

Etelä-Hervannan koulun, päiväkodin ja suun terveydenhuollon tilojen uudisrakennus

Etelä-Hervantaan rakennetaan uusi koulu ja päiväkoti sekä samaan yhteyteen suun terveydenhuollon tilat. Rakennustyöt on aloitettu huhtikuussa 2021 ja rakennuksen on tarkoitus valmistua toukokuussa 2023.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot