Hyppää sisältöön

Tilapalveluilla innostuttiin työsuhdepyöristä

Jaa somessa:

Tilapalveluilla innostuttiin työsuhdepyöristä

Tilapalvelujen työntekijät saivat keväällä uuden työsuhde-edun; työntekijä voi nyt tilata käyttöönsä työsuhdepolkupyörän. Etua on hyödyntänyt tähän mennessä 19 työntekijää, joista suurin osa on ottanut käyttöönsä sähköpyörän.

Jenni Rämälä kulkee punaisella gravel-pyörällä

Sisäilma-asiantuntija Jenni Rämälä valitsi pyörän, jossa ei ole sähköavustusta. Jennillä on punainen Surlyn Midnight Special gravel-pyörä eli käyräsarvinen pyörä, joka on suunniteltu erityisesti sorateillä ajamiseen. Gravelissa on maantiepyörää enemmän kiinnityskohtia, joihin voi kiinnittää erilaisia runkolaukkuja, ja renkaat ovat maantiepyörää leveämmät.

Gravelissa Jenni arvostaa sen monipuolisuutta; sillä voi tehdä lenkkejä erilaisilla alustoilla eli vaikkapa poiketa asfaltilta syrjäisemmille poluille. Surly-mallissa kiehtoi pyörän klassinen muotoilu sekä tietenkin upea punainen väri.

Jenni on tehnyt pitkiä, noin 25–50 kilometrin lenkkejä Länsi-Tampereen ja Nokian sorateillä ja poluilla sekä kiertänyt Pyhäjärveä. Suunnitelmissa on pyöräillä kesälomalla Pirkanmaan eri kesäkahviloihin, kuten Aunessillan konttikahvilaan Kämmenniemessä ja Frantsilan Kehäkukkaan Hämeenkyrössä. Välillä Jenni ottaa kolmevuotiaan tyttärensä mukaan retkille pyöräperäkärryssä. Töihinkin on tarkoitus silloin tällöin polkea.

Lenkkien suunnitteluun Jenni käyttää Trailmap-sivustoa. ”Siirrän reitin Trailmapista Garmin-pyörätietokoneeseen ennen lenkille lähtöä, joten reittiä on helppo seurata. Näin tulee tutustuttua uusiin reitteihin eikä käy lenkit tylsiksi”, Jenni kertoo. Hänellä on myös muutama hyvä vinkki pitkien lenkkien varalle:

  • Äänikirjat ovat hyvää ajanvietettä pitkille matkoille.
  • Pyöräileviltä tutuilta kannattaa kysellä hyviä reittejä.
  • Muista hyvät eväät, ja katso taukopaikat valmiiksi.
Nainen polkee polkupyörää metsässä.

Tutustu työhömme

Sisäilma-asiantuntijat pätevöityvät rakennusterveysasiantuntijoiksi

Rakennusterveysasiantuntijat toimivat Tilapalveluissa kiinteistöjen sisäilmaselvitysvaiheen vetäjinä sekä sisäilma-asioiden kehittäjinä ja asiantuntijoina.

Avoimet työpaikat

Haemme juuri nyt huoltomiestä sekä kesäharjoittelijoita.