Hyppää sisältöön

Jaa somessa:

Tilakeskuksen toiminta siirtyy Tampereen Tilapalvelut Oy:lle vuodenvaihteessa

Uusi kiinteistö- ja rakennuttamispalveluyhtiö Tampereen Tilapalvelut Oy aloittaa toimintansa vuoden 2018 alussa. Tampereen Tilakeskus liikelaitoksen palvelut siirtyvät uudelle osakeyhtiölle ja samalla liikelaitoksen toiminta lakkaa. Työt jatkuvat keskeytyksettä uudessa yhtiössä.

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa Tampereen kaupungin tarvitsemia kiinteistö- ja rakennuttamispalveluja eli rakennusten ja tilojen rakennuttamista, isännöinti-, huolto- ja kunnossapitotoimintaa. Tilapalvelut Oy on Tampereen kaupungin täysin omistama in house -osakeyhtiö, joten kaupunki voi ostaa yhtiön palveluja suoraan kilpailuttamatta.

Palvelujen tuottaminen ja kehittäminen keskiössä

Jatkossa Tilapalvelut Oy keskittyy palvelujen tuottamiseen ja niiden kehittämiseen. Tilakeskuksen tilaomaisuus ja sen hallinnointi siirtyy 1.1.2018 Tampereen kaupungin elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen vastuulle.

Uuden yhtiön hallituksen jäsenet ovat Petri Olkinuora, Atte Tahvola, Kari Markkola, Vesa Koskinen, Suvi Linjamaa-Korppi, Seppo Mäkinen ja Ville Hämäläinen. Hallituksen puheenjohtajana toimii Petri Olkinuora ja varapuheenjohtajana Atte Tahvola. Ville Hämäläinen on henkilöstön valitsema hallitusjäsen.

Jutellaanko lisää?

Jukka Kauppinen
Rakennuttamispäällikkö

Puhelin 050 321 0355

Tutustu työhömme

Kylmälaiteasentaja

Haemme ammattitaitoista kylmälaiteasentajaa. Hae tehtävää 7.12.2022 mennessä.

Puhtausalan vuoden teko – Tilapalvelut ehdolla

Tilapalvelut on ehdolla puhtausalan vuoden teko -tunnustuksen saajaksi.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot