Hyppää sisältöön

Tampereen Tilapalveluille ISO 14001-ympäristösertifikaatti

Jaa somessa:

Tampereen Tilapalveluille ISO- 140001 -ympäristösertifikaatti

 

Tampereen Tilapalveluille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

Sertifikaatti on osoitus sitoutumisestamme pitkäjänteiseen työhön ympäristön hyväksi sekä toimintamme jatkuvaan ja järjestelmälliseen kehittämiseen. DNV Business Assurance Finland Oy Ab myönsi sertifikaatin Tilapalveluille 2.5.2024. Sertifikaatti edellyttää, että organisaatiolla on oltava ympäristötavoitteet sekä johtamisjärjestelmä, jolla nämä tavoitteet saavutetaan. Organisaation prosessien, menettelyohjeiden ja toimintojen tulee tukea ympäristötavoitteiden saavuttamista. 

Tampereen Tilapalveluiden ympäristötavoitteiden keskiössä ovat asiakkaiden kiinteistökannan ja oman toiminnan hiilijalanjäljen pienentäminen, kiertotalouden edistäminen ja jätehuollon kehittäminen sekä hiilineutraalin rakentamisen edistäminen. Tilapalvelujen suunnitteluohjeissa määritellään menettelyohjeita ja toimintatapoja, jotka edesauttavat kyseisten tavoitteiden saavuttamista ja ohjaavat Tilapalveluiden kumppaneita toimimaan määriteltyjen toimintatapojen mukaisesti. 

Tilapalveluilla on käytössä myös tietoturvallisuuden ISO 27001 -sertifikaatti sekä ISO 9001-laatusertifikaatti. Näiden lisäksi Tilapalveluilla rakennetaan työterveyden ja työturvallisuuden ISO 45001-järjestelmää, joka on tarkoitus sertifioida ensi vuoden alussa.

.

Jutellaanko lisää?

Antti Nurminen
Laatupäällikkö

Puhelin 040 665 4775

Tutustu työhömme

Pyynikin uimarannan huoltorakennus, uudiskohde

Pyynikin uimarannalle on rakennettu uusi huoltorakennus. Huoltorakennus on suunniteltu palvelemaan sekä Pyynikin uimarannan että Rosendahlin rannan käyttäjiä.

Kulttuuritalo Laikku, julkisivun perusparannus

Kulttuuritalo Laikun julkisivua perusparannetaan. Remontissa julkisivurappaus uusitaan, rapatut koristeet ja kipsikoristeet kunnostetaan ja eteläsivun ikkunat uusitaan. Myös vesikatto kunnostetaan ja huoltomaalataan.