Hyppää sisältöön

Jaa somessa:

Sujuvaa eloa

Tervetuloa Tilapalveluiden verkkosivuille! Lue aluksi mitä me teemme:

Me huolehdimme, että julkiskiinteistöissä elo on sujuvaa kiinteistöjen koko elinkaaren ajan. Jo hankkeen alkuvaiheet suunnitellaan ja rakennetaan asiantuntevasti, jotta rakennuksissa olisi turvallista olla ja elää. Kiinteistöjen arvoa ja viihtyvyyttä pidetään yllä arjen häiriintymättä.

Olemme kiinteistöjen rakennuttamisen ja ylläpidon kovia ammattilaisia. Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, joilla syntyy sujuvasti tilojen käyttäjien arvostamia pitkäikäisiä tiloja.

Meille kaikille.

Verkkosivuillamme pääset tutustumaan palveluihimme, hankkeisiimme ja jokapäiväiseen työhömme. Haluamme olla avoimia ja kertoa toiminnastamme ajankohtaisia asioita.

Meihin on helppo olla yhteydessä ja sivuiltamme löytyvät yhteystiedot aloittain. Tilojemme käyttäjiä palvelee oman HelpDeskimme sähköinen palvelukanava. Sivuiltamme löytyy myös yleinen palautelomake, jolla kuka tahansa voi antaa meille palautetta.

Toivomme verkkosivujemme palvelevan jokaista vierailijaa, jotta asiointi kanssamme olisi entistäkin sujuvampaa!

 

 

Katso Tampereen Tilapalveluiden ydintarina.
Haluatko katsoa tarinan mobiilissa? Swaippaa oikealle sinisen ruudun päältä.
Muilla laitteilla vie hiiri sinisen ruudun päälle ja paina F-näppäintä ja etene oikealle nuolinäppäimillä.

Jutellaanko lisää?

Petri Mölsä
Toimitusjohtaja

Puhelin 040 543 4181

Tutustu työhömme

Ojalan päiväkoti ja koulu – uudisrakennus

Ojalan uuteen kaupunginosaan rakennetaan uudisrakennus, jossa toimii syksystä 2024 alkaen uusi päiväkoti ja koulu.

Tammelan stadion

Tammelaan rakennetaan upea kokonaisuus, johon kuuluu uusi Tammelan jalkapallostadion sekä asuinkerrostaloja, kauppakeskus ja pysäköintilaitos. Stadioniin tulee 8000 katsomopaikkaa.

Raholan päiväkodin perusparannus

Vuonna 1992 valmistuneessa Raholan päiväkodissa tehdään täydellinen perusparannus, jossa myös kalusteet, varusteet ja piha-alue uudistuvat.