Hyppää sisältöön

Sisäilmatilanteiden hoitamisen uudet käytännöt

Jaa somessa:

Sisäilmatilanteiden hoitamisen uudet käytännöt

Tampereen kaupungin uusimmat käytännöt sisäilma-asioissa ovat korjaushankkeen loppudokumentointi sekä sisäilmakatsastukset. Terveet tilat -verkosto haastatteli Tampereen Tilapalvelujen sisäilma-asiantuntijoita Laura Pyykköä ja Jenni Rämälää uusiin käytäntöihin liittyen.
”Sisäilmatoimintamallin mukainen seuranta on nyt helppoa, koska loppudokumenttiin on määritelty selkeät toimenpiteet, aikataulut ja tavoitteet. Tieto tehdyistä korjauksista on todella helposti saatavilla ja vähentää kaikilta osapuolilta projektipankin kahlaamisen tarvetta.”
Terveet tilat -toimintamalli kokoaa tietoa, ohjeita ja hyviä käytäntöjä julkisten rakennusten ennakoivasta kiinteistönpidosta. Vinkit kunnista -juttusarjassa esitellään kuntien hyviä käytäntöjä sisäilmatilanteiden hoitamisessa.

Lue artikkeli tästä: Korjaushankkeen loppudokumentointi sekä sisäilmakatsastukset ovat Tampereen kaupungin uusimmat hyvät käytännöt sisäilma-asioissa

Lue lisää Tampereen Tilapalvelujen sisäilmapalveluista: Sisäilmapalvelut

Tutustu työhömme

Tammelan stadionille Vuoden 2023 Teräsrakenne -arkkitehtuuripalkinto

Tammelan stadionille myönnettiin Vuoden Teräsrakenne -palkinto, joka kuuluu merkittäviin suomalaisiin arkkitehtuuripalkintoihin.

Tammelan stadionin rakennustyöt ovat valmistumassa

Tammelan uuden stadionin liikekeskus aukeaa torstaina, ja jalkapallostadionin rakennustyöt valmistuvat marras-joulukuun vaihteessa. Kokonaisuuteen kuuluu Tammelan jalkapallostadion, asuinkerrostaloja, kauppakeskus ja pysäköintilaitos. Alueen rakentaminen alkoi kesällä 2021.