Hyppää sisältöön

Sisäilman teemailta 22.9.2021

Jaa somessa:

Sisäilman teemailta 22.9.2021

15.9.2021

Tampereen kaupunki järjestää sisäilmaan liittyvän teemaillan keskiviikkona 22.9.2021 kello 18.00–19.30. Tilaisuus on suunnattu kaikille tamperelaisille.

Aiheina ovat Tampereen palvelurakennusten sisäilmatilanne, kaupungin sisäilmatoimintamalli, perusparannusten eteneminen, sisäilmatutkimukset, sisäilmaoireilu sekä Terveet tilat 2028 -projektin tilanne.

Tilaisuudessa kysymyksiin vastaamassa ja keskustelemassa ovat Tampereen kaupungilta apulaispormestari Pekka Salmi, kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, sisäilma-asiantuntijat Laura Pyykkö ja Jenni Rämälä sekä terveysinsinööri Tarja Hartikainen, sosiaali- ja terveysministeriön neuvotteleva virkamies Vesa Pekkola, Vahanen Rakennusfysiikka Oy:n yksikön päällikkö Toni Lammi ja Pirte työterveys ja lääkärikeskuksen sisäilmaan perehtynyt työterveyslääkäri Teea Tuominen.

Koronatilanteen vuoksi yleisö ei voi tulla paikan päälle, vaan tilaisuus lähetetään suorana valtuustosalista. Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää etukäteen 21.9. saakka ja keskustelun aikana suoran lähetyksen chatin kautta.

Huom!

– Jos kysymyksesi koskee jotain tiettyä Tampereen kaupungin palvelurakennusta, voit olla yhteydessä Tampereen Tilapalveluiden sisäilma-asiantuntijoihin sähköpostilla: sisailma(at)tilapa.fi.

– Jos kysymyksesi koskee sinun tai läheisiesi terveydentilaa, olethan yhteydessä työterveyshuoltoosi, kouluterveydenhuoltoon tai omaan terveysasemaasi.

Sisäilman teemailta on katsottavissa tallenteena 6.10.2021 saakka.

Voit lähettää etukäteen kysymyksiä ja kommentteja (forms.office.com)

Osallistu tilaisuuteen (mediaserver.fi)

Tutustu työhömme

Sisäilma-asiantuntijat pätevöityvät rakennusterveysasiantuntijoiksi

Rakennusterveysasiantuntijat toimivat Tilapalveluissa kiinteistöjen sisäilmaselvitysvaiheen vetäjinä sekä sisäilma-asioiden kehittäjinä ja asiantuntijoina.

Avoimet työpaikat

Haemme juuri nyt huoltomiestä sekä kesäharjoittelijoita.