Hyppää sisältöön

Huoltomies

Jaa somessa:

Huoltomies

Haemme kiinteistöjen ylläpitopalveluihin vakituista huoltomiestä. Huoltomiehen työtehtäviin kuuluvat rakennusten sisäpuoliset huoltotehtävät. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja riittävää kokemusta taloteknisten järjestelmien (ilmanvaihto, lämmitys, jne.) huolto- ja käyttötehtävistä, sekä osaamista rakennusautomaatiojärjestelmien käytöstä.

Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, tietoteknisiä taitoja, oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitaan myös kohtuullista englannin ammatillisen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä. Eduksi katsotaan päivystysvalmius.

Huoltomiehemme Kari kertoo työstään tässä artikkelissa.

Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu 240 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut.

Lisätiedot:

Mika Pohjola, huoltomestari, puh. 050 301 0543

Sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hakuaika päättyy 5.10.2022. Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tutustu työhömme

Tehokas, kestävä ja vähähiilinen kuntakiinteistö -webinaarisarja

Tervetuloa kuuntelemaan TeKeVä-hankkeen tuloksia, joita esitellään kolmessa webinaarissa.

Rakennuttajainsinööri

Haemme rakennuttajainsinööriä. Hae paikkaa 16.10.2022 mennessä.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot