Hyppää sisältöön

Huoltomies

Jaa somessa:

Huoltomies

Haemme kiinteistöjen ylläpitopalveluihin vakituisia huoltomiehiä. Huoltomiehen työtehtäviin kuuluvat rakennusten sisäpuoliset huoltotehtävät. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja riittävää kokemusta taloteknisten järjestelmien (ilmanvaihto, lämmitys, jne.) huolto- ja käyttötehtävistä, sekä osaamista rakennusautomaatiojärjestelmien käytöstä.

Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, tietoteknisiä taitoja, oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitaan myös kohtuullista englannin ammatillisen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä, sekä päivystysvalmiutta.

Huoltomiehemme Kari kertoo työstään tässä artikkelissa.

Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu 240 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut.

Lisätiedot:

Mika Pohjola, huoltomestari, puh. 050 301 0543

Sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hakuaika päättyy 17.12.2021. Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tutustu työhömme

Isännöitsijä

Haemme vakituista isännöitsijää. Lue lisää ja hae paikkaa 12.12.2021 mennessä!

Sisäilman teemailta 22.9.2021

Tampereen kaupunki järjestää kaikille tamperelaisille suunnatun teemaillan sisäilmasta. Mukana on myös Tilapalveluiden asiantuntijoita.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot