Huoltomies ja sähköasentaja

Jaa somessa:

Huoltomies ja sähköasentaja

Meillä on avautumassa työmahdollisuuksia huoltomiehille ja sähköasentajille. Käymme hakemuksia läpi ja olemme hakijoihin yhteydessä sitä mukaa kun tekijöitä tarvitaan. Tehtävät ovat vakituisia ja sijoittuvat Tampereen alueelle.

Huoltomiehen työtehtäviin kuuluvat rakennusten sisäpuoliset taloteknisten järjestelmien huoltotehtävät.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja riittävää alan työkokemusta.

Huoltomiehellä tulee olla taloteknisten järjestelmien huolto- ja käyttökokemusta sekä osaamista rakennusautomaatiojärjestelmien käytöstä.

Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, tietoteknisiä taitoja, oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävissä tarvitaan myös kohtuullista englannin ammatillisen kielen taitoa.

Tehtävissä edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä. Huoltomiehen tehtävissä edellytetään lisäksi päivystysvalmiutta.

Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.

tilapalvelut_yhteyshenkilo_kuva

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Huoltomies:
Mika Pohjola, Huoltomestari, puh. 050 301 0543

Sähköasentaja:
Petri Lindfors, Työnjohtaja, puh. 050 062 2613

Sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Haku on jatkuva. Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tutustu meihin

Pispalan koulun perusparannus

Pispalan kouluun tehdään perusparannus, joka alkaa heinäkuussa 2020. Koulu otetaan uudestaan käyttöön tammikuussa 2022. Perusparannuksessa oppimisympäristöä parannetaan ja tiloista tehdään toiminnallisempia.

Lielahden päiväkoti, uudisrakennus

Lielahteen rakennetaan uusi päiväkotirakennus, johon tulee avarat tilat 160 lapselle sekä 30 henkilökunnan jäsenelle.

Härmälän kirjaston perusparannus

Härmälän kirjaston perusparannuksessa suunnittelun lähtökohtana oli siirtää tilat tälle vuosituhannelle kuitenkin alueen historia ja rakennuksen historia huomioiden. Samalla kirjastosta tehtiin esteetön.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot