Hyppää sisältöön

Isokuusen päiväkoti ja koulu, uudisrakennus

Jaa somessa:

Isokuusen päiväkoti ja koulu, uudisrakennus

Vuoreksessa sijaitseva Isokuusen päiväkoti ja koulu otettiin käyttöön tammikuussa 2022. Päiväkoti on mitoitettu 160 lapselle, minkä lisäksi esi- ja alkuopetuksen luokille 0 – 2 mahtuu noin 150 oppilasta. Henkilökunnan määrä on noin 42.

Päivähoidon tilat sijoittuvat rakennuksen molempiin kerroksiin, ja esi- ja alkuopetuksen tilat 2. kerrokseen. Rakennuksessa on henkilöhissi, ja esteetön pääsy kaikkiin tiloihin. Rakennuksen selkeä perusratkaisu mahdollistaa lyhyet yhteydet tilojen välillä sekä avarat näkymät ulos.

kaksikerroksinen rakennus ja maassa lunta.

1. kerroksessa sijaitsevat kuusi päiväkodin ryhmätilaa, ruokasali linjastoineen ja sali, palvelukeittiö, keskusvarasto, siivouskeskus, tekstiilihuoltotila, 2 monitoimitilaa sekä pienkeittiötila. Sali on yhdistettävissä ruokasaliin esimerkiksi isompia yleisötilaisuuksia varten. 1. kerroksen ryhmätilat ovat erotettavissa yhteisistä tiloista lasiseinin ja -ovin. Iltakäytölle tarkoitetut tilat ovat rajattavissa muista tiloista.

2. kerroksessa sijaitsevat kaksi päiväkodin ryhmätilaa, esi- ja alkuopetuksen tilat, henkilökunnan tauko- ja työtilat, sosiaalitilat sekä kaksi ilmastointikonehuonetta. Lasten kulku kerrosten välillä tapahtuu sisäportaiden kautta. Yhteys opetus- ja ryhmätiloista leikkipihalle on katetun terassin ja kylmien ulkoportaiden kautta.

Isokuusen päiväkodin ja koulun rakennustyöt alkoivat syyskuussa 2020, ja ne valmistuivat marraskuussa 2021. Rakennus otettiin käyttöön tammikuussa 2022.

kaksikerroksinen rakennus, maassa lunta.

Sijainti:
Sydänpuunkatu 9/ Isokuusentanhua 1/Honkakuusenkatu 6, Tampere

Aikataulu:
Rakennustyöt valmistuivat marraskuussa 2021 ja rakennus otettiin käyttöön tammikuussa 2022.

Kustannusarvio:
Hankkeen kustannusarvio on 9 992 000 € (alv 0 %).

Rakennuttaja:
Tampereen Tilapalvelut Oy

Pääurakoitsija:
Rakennusliike K. ja M. Lammi Oy

Pääsuunnittelija:
HIMLA Arkkitehdit Oy

Lisätietoja Tampereen kaupungin tiedotteista:
11.1.2022 Isokuusen päiväkoti ja koulu avasi ovensa Vuoreksessa
10.8.2021 Päiväkotien ja koulujen rakennushankkeet etenevät
19.8.2020 Isokuusen päiväkodin ja koulun rakentaminen alkaa
21.8.2019 Isokuusen päiväkodin ja koulun rakentamisen hankesuunnitelma hyväksyttiin

Jutellaanko lisää?

Jukka Kauppinen
Rakennuttamispäällikkö

Puhelin 050 321 0355

Tutustu työhömme

Ahvenisjärven koulu, uudisrakennus

Ahvenisjärven koulun rakennustyöt ovat alkaneet. Hervantaan nousee uusi koulu noin 1100 oppilaalle vanhan puretun koulurakennuksen paikalle. Kouluun tulee tilat perusopetuksen luokille 1–9 sekä esiopetukselle.

Pyynikin uimarannan huoltorakennus, uudiskohde

Pyynikin uimarannalle on rakennettu uusi huoltorakennus. Huoltorakennus on suunniteltu palvelemaan sekä Pyynikin uimarannan että Rosendahlin rannan käyttäjiä.

Kulttuuritalo Laikku, julkisivun perusparannus

Kulttuuritalo Laikun julkisivua perusparannetaan. Remontissa julkisivurappaus uusitaan, rapatut koristeet ja kipsikoristeet kunnostetaan ja eteläsivun ikkunat uusitaan. Myös vesikatto kunnostetaan ja huoltomaalataan.