Hyppää sisältöön

Hippoksen päiväkoti, uudisrakennus

Hippoksen päiväkoti, uudisrakennus

Hippoksen päiväkoti on rakennettu vanhan päiväkodin tilalle Kissanmaan kaupunginosaan. Uuteen päiväkotiin tuli tilat kuudelle 20 lapsen ryhmälle eli 120 lapselle. Rakennus on 1-kerroksinen ja puurakenteinen. Päiväkoti on tehty CLT:stä. Rakennustyöt alkoivat huhtikuussa 2019 ja valmistuivat toukokuussa 2020.

Päiväkoti koostuu ryhmätiloista, ruokasalista, salista, palvelukeittiöstä, monitoimitiloista, henkilökunnan puku- ja pesutiloista, päiväkodin työtilasta ja henkilökunnan toimisto-, tauko- ja neuvottelutiloista. Sali on yhdistettävissä ruokasaliin esimerkiksi isompia yleisötilaisuuksia varten. Sali sijaitsee rakennuksen keskiosassa ja siihen on suora yhteys kaikista ryhmätiloista.

Ryhmätilat on suunniteltu avoimiksi, joka mahdollistaa tilojen monipuolisen käytön. Kaikista ryhmätiloista on suora yhteys leikkipihalle märkäeteisten kautta. Märkäeteisten yhteydessä sijaitsevat kuivaushuoneet. Iltakäytölle tarkoitetut tilat on rajattavissa muista tiloista.

Sijainti:
Takahuhdintie 1/ Kissanmaankatu 21, 33530 Tampere

Aikataulu:
Rakennustyöt valmistuivat toukokuussa 2020.

Kustannusarvio:
Hankkeen kustannusarvio 4,94 M€

Rakennuttaja:
Tampereen Tilapalvelut Oy

Hippoksen päiväkoti rakennusvaiheessa elokuussa 2019.
Hippoksen päiväkoti on puurakenteinen.

Jutellaanko lisää?

Juha Salonen
Kiinteistömanageri

Puhelin 040 806 3591

Tutustu työhömme

Etelä-Hervannan koulun, päiväkodin ja suun terveydenhuollon tilojen uudisrakennus

Etelä-Hervantaan on rakennettu uusi koulu ja päiväkoti sekä samaan yhteyteen suun terveydenhuollon tilat.  Koulun julkisivuun on toteutettu taidetta lasitetuilla tiilillä.

Ikurin koulun ja päiväkodin uudisrakennus

Uusi Ikurin päiväkoti- ja koulutalo rakennettiin vanhan koulutalon paikalle. Rakennuksessa toimii päiväkoti sekä ensi- ja alkuopetus.