Hyppää sisältöön

Hippoksen päiväkoti, uudisrakennus

Hippoksen päiväkoti, uudisrakennus

Hippoksen päiväkoti on rakennettu vanhan päiväkodin tilalle Kissanmaan kaupunginosaan. Uuteen päiväkotiin tuli tilat kuudelle 20 lapsen ryhmälle eli 120 lapselle. Rakennus on 1-kerroksinen ja puurakenteinen. Päiväkoti on tehty CLT:stä. Rakennustyöt alkoivat huhtikuussa 2019 ja valmistuivat toukokuussa 2020.

Päiväkoti koostuu ryhmätiloista, ruokasalista, salista, palvelukeittiöstä, monitoimitiloista, henkilökunnan puku- ja pesutiloista, päiväkodin työtilasta ja henkilökunnan toimisto-, tauko- ja neuvottelutiloista. Sali on yhdistettävissä ruokasaliin esimerkiksi isompia yleisötilaisuuksia varten. Sali sijaitsee rakennuksen keskiosassa ja siihen on suora yhteys kaikista ryhmätiloista.

Ryhmätilat on suunniteltu avoimiksi, joka mahdollistaa tilojen monipuolisen käytön. Kaikista ryhmätiloista on suora yhteys leikkipihalle märkäeteisten kautta. Märkäeteisten yhteydessä sijaitsevat kuivaushuoneet. Iltakäytölle tarkoitetut tilat on rajattavissa muista tiloista.

Sijainti:
Takahuhdintie 1/ Kissanmaankatu 21, 33530 Tampere

Aikataulu:
Rakennustyöt valmistuivat toukokuussa 2020.

Kustannusarvio:
Hankkeen kustannusarvio 4,94 M€

Rakennuttaja:
Tampereen Tilapalvelut Oy

Hippoksen päiväkoti rakennusvaiheessa elokuussa 2019.
Hippoksen päiväkoti on puurakenteinen.

Jutellaanko lisää?

Juha Salonen
Kiinteistömanageri

Puhelin 040 806 3591

Tutustu työhömme

Pyynikin uimarannan huoltorakennus, uudiskohde

Pyynikin uimarannalle on rakennettu uusi huoltorakennus. Huoltorakennus on suunniteltu palvelemaan sekä Pyynikin uimarannan että Rosendahlin rannan käyttäjiä.

Kulttuuritalo Laikku, julkisivun perusparannus

Kulttuuritalo Laikun julkisivua perusparannetaan. Remontissa julkisivurappaus uusitaan, rapatut koristeet ja kipsikoristeet kunnostetaan ja eteläsivun ikkunat uusitaan. Myös vesikatto kunnostetaan ja huoltomaalataan.