Hyppää sisältöön

Isokuusen päiväkoti ja koulu, uudisrakennus

Jaa somessa:

Isokuusen päiväkoti ja koulu, uudisrakennus

Isokuusen päiväkoti ja koulu sijaitsee Vuoreksen kaupunginosassa Isokuusentanhuan aukion vieressä. Päiväkoti mitoitetaan 160 lapselle, minkä lisäksi esi- ja alkuopetuksen luokille 0 – 2 mahtuu noin 150 oppilasta. Henkilökunnan määrä on noin 42.

Päivähoidon tilat sijoittuvat rakennuksen molempiin kerroksiin, ja esi- ja alkuopetuksen tilat 2. kerrokseen. Rakennuksessa on henkilöhissi, ja esteetön pääsy kaikkiin tiloihin. Rakennuksen selkeä perusratkaisu mahdollistaa lyhyet yhteydet tilojen välillä sekä avarat näkymät ulos.

Havainnekuva tulevasta Isokuusen päiväkoti- ja koulurakennuksesta.

1. kerroksessa sijaitsevat kuusi päiväkodin ryhmätilaa, ruokasali linjastoineen ja sali, palvelukeittiö, keskusvarasto, siivouskeskus, tekstiilihuoltotila, 2 monitoimitilaa sekä pienkeittiötila. Sali on yhdistettävissä ruokasaliin esimerkiksi isompia yleisötilaisuuksia varten. 1. kerroksen ryhmätilat ovat erotettavissa yhteisistä tiloista lasiseinin ja -ovin. Iltakäytölle tarkoitetut tilat ovat rajattavissa muista tiloista.

2. kerroksessa sijaitsevat kaksi päiväkodin ryhmätilaa, esi- ja alkuopetuksen tilat, henkilökunnan tauko- ja työtilat, sosiaalitilat sekä kaksi ilmastointikonehuonetta. Lasten kulku kerrosten välillä tapahtuu sisäportaiden kautta. Yhteys opetus- ja ryhmätiloista leikkipihalle on katetun terassin ja kylmien ulkoportaiden kautta.

Isokuusen päiväkodin ja koulun rakennustyöt alkavat syyskuussa 2020, ja niiden on määrä valmistua marraskuussa 2021. Rakennus otetaan käyttöön tammikuussa 2022.

Havainnekuva tulevasta Isokuusen päiväkoti- ja koulurakennuksesta.

Sijainti:
Sydänpuunkatu 9/ Isokuusentanhua 1/Honkakuusenkatu 6, Tampere

Aikataulu:
Rakennustöiden on määrä valmistua marraskuussa 2021

Kustannusarvio:
Hankkeen kustannusarvio on 9 992 000 € (alv 0 %).

Rakennuttaja:
Tampereen Tilapalvelut Oy, projektipäällikkö Sinikka Vähämaa

Pääurakoitsija:
Rakennusliike K. ja M. Lammi Oy

Pääsuunnittelija:
HIMLA Arkkitehdit Oy

Sinikka Vähämaa

Jutellaanko lisää?

Sinikka Vähämaa
Projektipäällikkö, hankeinsinööri

Puhelin 040 800 4929

Tutustu työhömme

Pyynikintie 2, perusparannus

Pyynikintie 2:n rakennus perusparannetaan koulujen väistötilaksi, yläkoulujen aineopetustiloiksi sekä Hatanpään lukion pysyviksi tiloiksi.

Messukylän koulun puurakennuksien 1 ja 2 sekä kivirakennuksen perusparannus

Messukylän koulua perusparannetaan. Rakennustyöt valmistuvat vuoden 2023 lopussa.

Etelä-Hervannan koulun, päiväkodin ja suun terveydenhuollon tilojen uudisrakennus

Etelä-Hervantaan rakennetaan uusi koulu ja päiväkoti sekä samaan yhteyteen suun terveydenhuollon tilat. Rakennustyöt on aloitettu huhtikuussa 2021 ja rakennuksen on tarkoitus valmistua toukokuussa 2023.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot