Tilapalveluasiantuntija

Jaa somessa:

Tilapalveluasiantuntija

Haemme vuokralaskutustiimiimme tilapalveluasiantuntijaa vakituiseen tehtävään. Tilapalveluasiantuntija vastaa vuokralaskutustiimin päivittäisestä työstä operatiivisella tasolla. Lisäksi tilapalveluasiantuntija huolehtii tuloksekkaasta yhteistyöstä tilaaja-asiakkaan kanssa, laatii budjetteja ja ennusteita sekä vastaa vuokralaskutuksen talousraportoinnista ja sen kehittämisestä asiakkaan ja oman yhtiön toiminnan tueksi.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä osaamista kirjanpidosta, budjetoinnista, talousraportoinnista, vuokrasopimuslainsäädännöstä, luotonvalvonnasta ja laskutuksesta.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, kehityshakuista asennetta, tiimityö- ja organisointitaitoja sekä paineensietokykyä. Edellytämme yleisimpien toimisto-ohjelmien (erityisesti Excelin) hyvää hallintaa ja kykyä omaksua uusia tietojärjestelmiä. SAP-osaaminen katsotaan eduksi.

Olemme Tampereen kaupungin omistama rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja tuottava yhtiö. Huolehdimme, että julkisissa kiinteistöissä elo on sujuvaa kiinteistöjen koko elinkaaren ajan. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.

tilapalvelut_yhteyshenkilo_kuva

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jussi Kuoppala, Kiinteistöpäällikkö
040 620 6368

sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuohjeet:

Hakuaika päättyy 31.1.2019 tai sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tutustu meihin

Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot