Hyppää sisältöön

Talousassistentti

Talousassistentti

Haemme taloushallinnon tiimiimme talousassistenttia, jonka pääasiallisena tehtävänä on ostolaskuihin liittyvien tehtävien hoitaminen SAP-järjestelmällä. Työ alkaa joulukuussa ja tehtävä on määräaikainen 31.8.2021 asti. Työtä on mahdollisuus tehdä osittain etätyönä.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Odotamme hakijalta soveltuvaa ammatillista tutkintoa taloushallinnon alalta, tai loppuvaiheessa olevia taloushallinnon tradenomin opintoja. Odotamme hakijalta hyviä tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta omaksua erilaisia tietojärjestelmiä. Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, hyviä työyhteisötaitoja ja aloitteellisuutta sekä kykyä noudattaa aikatauluja.

Eduksi katsotaan kokemus ostolaskujen käsittelystä.

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Huolehdimme, että julkisissa kiinteistöissä elo on sujuvaa kiinteistöjen koko elinkaaren ajan. Työyhteisöömme kuuluu noin 240 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jani Knuuttila, Talouspäällikkö
040 542 3136
etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hae paikkaa viimeistään 30.11.2020. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tutustu meihin

Multisillan päiväkoti, uudisrakennus

Multisillan uuden päiväkodin rakennustyöt ovat käynnissä. Päivökotiin tulee tilat yhteensä 140 lapselle.

Isokuusen päiväkoti ja koulu, uudisrakennus

Isokuusen päiväkoti ja koulu rakennetaan Vuoreksen kaupunginosaan. Päiväkoti on suunniteltu 160 lapselle ja esi- sekä alkuopetuksen luokille mahtuu noin 150 oppilasta.

Pispalan koulun perusparannus

Pispalan kouluun tehdään perusparannus, joka alkoi heinäkuussa 2020. Koulu otetaan uudestaan käyttöön tammikuussa 2022. Perusparannuksessa oppimisympäristöä parannetaan ja tiloista tehdään toiminnallisempia.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot