Suunnitteluassistentti

Jaa somessa:

Suunnitteluassistentti

Suunnitteluassistentin tehtäviin kuuluu rakennuspiirtäminen (cad-piirtäminen ja piirustustiedostojen käsittely) sekä suunnitelmien arkistointi digitaaliseen ja paperiarkistoon sekä näiden arkistojen hoito. Tehtävä on määräaikainen (noin 1 vuosi), mutta myös pidempiaikainen työsuhde voi olla jatkossa mahdollinen.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista tutkintoa, esimerkiksi teknisen suunnittelun perustutkinto. Edellytämme myös kokemusta rakennuspiirtämisestä sekä erilaisten suunnitteluohjelmien, kuten Autocad- ja Raster Design-ohjelmien osaamista. Odotamme hakijalta hyviä tiedonhankintataitoja, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta.

Eduksi katsotaan mallinnus- ja kuvankäsittelyohjelmien (esim. Photoshop ja Revit) hallinta ja kokemus arkistointitehtävistä.

Olemme Tampereen kaupungin omistama rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja tuottava yhtiö. Huolehdimme, että julkisissa kiinteistöissä elo on sujuvaa kiinteistöjen koko elinkaaren ajan. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.

tilapalvelut_yhteyshenkilo_kuva

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikko Allinniemi, Suunnittelupäällikkö
040 866 9030

sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuohjeet:

Hakuaika päättyy 14.4.2019. Voit hakea tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tutustu meihin

Hippoksen päiväkoti, uudisrakennus

Hippoksen päiväkoti rakennetaan vanhan päiväkodin tilalle Kissanmaan kaupuninosaan. Uuteen päiväkotiin tulee tilat kuudelle 20 lapsen ryhmälle eli 120 lapselle. Rakennuksesta tulee 1-kerroksinen ja puurakenteinen.

Klassillisen lukion pirteän värikkäät säilytyslokerot ovat oppilaiden päivittäisessä käytössä

Tampereen klassillisen lukion yhdyskäytävä ja ensimmäiset värikkäät säilytyslokerot valmistuivat vuonna 2016. Lokerot on tarkoitettu tavaroiden säilytyksen lisäksi henkilökohtaisten kannettavien tietokoneiden lataukseen.

Kattojen kuntoa on helppo selvittää drone-kopterin avulla

Tilapalvelut on alkanut hyödyntää drone-kopteria vaikeakulkuisten kattojen kunnon katselmoinnissa. Kattoja katselmoidaan osana ennaltaehkäisevää ylläpitotoimintaa.

Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot