Hyppää sisältöön

Suunnitteluassistentti

Suunnitteluassistentti

 

Haemme suunnitteluassistenttia arkkitehti- ja talotekniikan suunnittelutiimiin.

Suunnitteluassistentin tehtäviin kuuluvat mm. rakennuspiirtäminen (cad-piirtäminen ja piirustustiedostojen muokkaaminen), mallintaminen, tilarajaukset, piirustusten ja dokumenttien tuottaminen, jakaminen, ylläpitäminen sekä arkistointi. Suunnitteluassistentti on mukana monissa tehtävissä rakennushankkeiden eri vaiheissa ja hän toimii myös osana fyysisten arkistojen digitointiprosessia. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista tutkintoa, esimerkiksi teknisen suunnittelun perustutkinto. Edellytämme myös kokemusta rakennuspiirtämisestä sekä erilaisten suunnitteluohjelmien, kuten Autocad- ja Raster Design-ohjelmien osaamista. Eduksi katsotaan mallinnus- ja kuvankäsittelyohjelmien (esim. Photoshop ja Revit) hallinta sekä kokemus arkkitehti- ja talotekniikkasuunnitelmien arkistointitehtävistä ja -vaatimuksista.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, tarkkuutta sekä itsenäistä ja määrätietoista työskentelyotetta sovittujen aikataulujen puitteissa.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Työyhteisöömme kuuluu noin 240 rakennusalan ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut. Työtä tehdään joustavasti etänä, toimistolla ja työmaakohteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikko Allinniemi
Suunnittelupäällikkö

040 866 9030 tai
sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella. Hakuaika päättyy 29.5.2022.

Avoimet työpaikat

Kesätyöhaku

Kesätyöhakumme vuodelle 2022 on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Tilapalveluissa kannustetaan opiskeluun

Tilapalveluiden työntekijät suorittavat monia erilaisia opintoja töiden ohessa. Tilapalveluiden Ilkka ja Petri kertovat omista opiskelukokemuksistaan.

Postia kesätyöntekijöiltä

Kesätyöntekijät kertovat kirjeessään työskentelystä Tilapalveluissa.

Isännöitsijän työssä ei ole kahta samanlaista päivää

18.6.2020.
Tuomas, Petri ja Toni kertovat isännöitsijän monipuolisesta työstä Tilapalveluissa. Isännöitsijänä oppii jatkuvasti jotain uutta.

Rakennuttajainsinööri rakennuttaa monenlaista

10.2.2020.
Tilapalveluiden rakennuttajainsinööri Ismo Harju on mukana monenlaisissa rakennushankkeissa. Kohteena voi olla niin päiväkoti, museo kuin liikuntapaikkakin.

Huoltomiehen työ on monipuolista asiakaspalvelua

Huoltomies Kari Nieminen huolehtii rakennusten sisäpuolisesta huollosta sekä tarkkailee ulkoalueiden hoitotarpeita.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot