Hyppää sisältöön

Sähkösuunnittelija

Jaa somessa:

Sähkösuunnittelija

Haemme joukkoomme sähkösuunnittelijaa, joka vastaa laajennus-, tilamuutos- ja korjausrakentamishankkeiden sähkösuunnittelusta sekä työmaa-aikaisesta suunnittelijavalvonnasta. Sähkösuunnittelija toimii suunnittelutiimissä yhteistyössä rakennuttajien, suunnittelijoiden ja valvojien kanssa.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Odotamme hakijalta erityisesti korjausrakentamisen suunnittelukokemusta ja suunnittelutehtävissä hankittua itsenäisen ja vastuullisen työn kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn sekä kokonaisuuksien hallintaa, innostusta oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa yliopisto-, ammattikorkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa sekä suunnittelualan ohjelmistojen ja yleisten toimistosovellusten hallintaa. Eduksi katsotaan suoritetut pätevyydet ja alan täydennyskoulutukset, sekä muut ICT-taidot ja hyvä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut; lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, laaja työterveyshuolto, vakuutuskassan korvaukset (mm. hammashuollosta, hieronnasta ja silmälasihankinnoista), laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, työntekijöiden liikuntavuorot ja työsuhdepyörä. Työntekoon tuovat joustavuutta liukuva työaika ja hybridityömalli.

Tutustu hankkeisiimme täällä: Hankkeet

Tampereen Tilapalvelut tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2022 noin 158 milj. euroa. Henkilöstömäärämme on noin 240.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jukka Kauppinen
Rakennuttamispäällikkö
puh. 050 3210 355
etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hae tehtävää 11.6.2023 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Tutustu meihin

Eteläpuiston päiväkoti ja koulu

Eteläpuiston päiväkodin ja koulun kolmikerroksiseen rakennukseen tulee tilat päiväkodin lapsille sekä esi- ja alkuopetuksen koululaisille.

Tampereen virastotalon peruskorjaus ja laajennus

Tampereen virastotalon peruskorjaus ja laajennus aloitetaan toukokuussa 2023, ja rakennustyöt valmistuvat kesällä 2026. Tampereen Tilapalvelut toimii hankkeen rakennuttajana, ja projektinjohtourakoitsijaksi on valittu YIT Suomi Oy.

Tasanteen päiväkoti, uudisrakennus

Tasanteen uusi päiväkoti rakennetaan vanhan purettavan päiväkodin tilalle. Rakennustyöt valmistuvat kesäkuussa 2024.