Hyppää sisältöön

Sähköasentaja

Sähköasentaja

Haemme vakituista sähköasentajaa sähkötöiden tiimiin. Sähköasentajan työtehtäviin kuuluvat rakennusten sähköasennustyöt ja sähköisten järjestelmien korjaus- ja huoltotehtävät.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme hakijalta sähköasentajan tutkintoa sekä vähintään kahden vuoden kokemusta rakennusten sähköasennustöistä. Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, tietoteknisiä taitoja, oppimiskykyä sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitaan myös kohtuullista englannin ammatillisen kielen taitoa.

Edellytämme B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut; lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, laaja työterveyshuolto, vakuutuskassan korvaukset (mm. hammashuollosta, hieronnasta ja silmälasihankinnoista), laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, työntekijöiden liikuntavuorot ja työsuhdepyörä.

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu noin 240 ammattilaista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työnjohtaja Petri Lindfors, puh. 050 062 2613

Sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä sähköinen hakemus 28.2.2023. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tutustu meihin

Kisapuiston päiväkoti, uudisrakennus

Etelä-Hervantaan rakennetaan uusi Kisapuiston päiväkoti vanhan puretun päiväkodin ja koulun tontille.

Messukylän koulun puurakennukset on kunnostettu

Messukylän koulun puurakennukset on kunnostettu. Kivirakennuksen perusparannus valmistuu vuoden 2024 tammikuussa.

Tampereen Keskusvirastotalon peruskorjaus ja laajennus alkaa keväällä 2023

Tampereen keskusvirastotalon peruskorjaus ja laajennus aloitetaan keväällä 2023, ja rakennustyöt valmistuvat kesällä 2026. Tampereen Tilapalvelut toimii hankkeen rakennuttajana, ja projektinjohtourakoitsijaksi on valittu YIT Suomi Oy.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot