Hyppää sisältöön

Sähköasentaja

Jaa somessa:

Sähköasentaja

Haemme vakituista sähköasentajaa sähkötöiden tiimiin. Sähköasentajan työtehtäviin kuuluvat rakennusten sähköasennustyöt ja sähköisten järjestelmien korjaus- ja huoltotehtävät.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme hakijalta sähköasentajan tutkintoa sekä vähintään kahden vuoden kokemusta rakennusten sähköasennustöistä. Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, tietoteknisiä taitoja, oppimiskykyä sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitaan myös kohtuullista englannin ammatillisen kielen taitoa.

Edellytämme B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella.

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu noin 240 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut.

Lisätiedot:

Sähkötyöt: Petri Lindfors, työnjohtaja, puh. 050 062 2613 / 040 585 7557

Sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä sähköinen hakemus 9.8. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tutustu työhömme

Uusi vanha arkkitehtuuri – nykyarkkitehtuuri vs. uusklassismin toisintaminen

Artikkelissa pohditaan nykyarkkitehtuurin suhdetta kauniina pidettyyn vanhaan arkkitehtuuriin, ja sitä miksi vanhaa ei enää toisinneta.

Avoimet työpaikat

Haemme juuri nyt sähköasentajaa, turvalaiteasentajaa, ilmastointiasentajaa ja LV-asentajaa.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot