Jaa somessa:

Rakennuttajainsinööri ja rakennustöiden valvoja

Haemme kahta rakennuttajainsinööriä ja yhtä rakennustöiden valvojaa. Tehtävät ovat vakituisia, ja alkavat syksyllä 2020 sopimuksen mukaan.

 

Rakennuttajainsinööri (2)

Rakennuttajainsinöörin tehtävänä on talonrakennushankkeiden suunnittelun ja rakentamisen johtaminen sekä vastaanotosta, käyttöönotosta ja takuuaikaisista toimenpiteistä huolehtiminen. Rakennuttajainsinööri toimii nimettyjen hankkeiden projektipäällikkönä ja turvallisuuskoordinaattorina. Eduksi katsotaan rakennuttamis-, suunnittelu- tai rakentamistehtävissä hankittu kokemus itsenäisestä ja vastuullisesta työstä.

Rakennuttajainsinöörimme Ismo kertoo työstään tässä artikkelissa.

 

Rakennustöiden valvoja (1)

Rakennustöiden valvoja osallistuu hankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen, valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta, organisoi vastaanottovaiheen tarkastukset sekä huolehtii takuuaikaisista velvoitteista. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä hankkeen projektipäällikön ja hanketiimin kanssa sekä toimii työmaavaiheessa kohteen turvallisuus- ja kosteuskoordinaattorina. Eduksi katsotaan työkokemus valvontatehtävistä sekä vaativista työmaatehtävistä.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Odotamme hakijalta kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista kehitystoimintaan.

Tehtävissä edellytetään soveltuvaa alan tutkintoa, esim. rakennusmestari, -insinööri tai -teknikko. Tehtävissä katsotaan eduksi suoritetut pätevyydet (esim. FISE), alan täydennyskoulutukset, yleisten sopimusehtojen ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus, Office 365-sovellusten hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Huolehdimme, että julkisissa kiinteistöissä elo on sujuvaa kiinteistöjen koko elinkaaren ajan. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut.

tilapalvelut_yhteyshenkilo_kuva

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jouko Toivonen (tavoitettavissa 3.8. alkaen)
Rakennuttajapäällikkö
Puh. 050 525 8514

 tai

Jukka Kauppinen (tavoitettavissa 27.7. alkaen)
Rakennuttamispäällikkö
Puh. 050 321 0355

sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella 9.8.2020 mennessä.

Avoimet työpaikat

Huoltomies ja sähköasentaja

Meillä on avautumassa paikkoja uusille huoltomiehille ja sähköasentajille. Täytä hakemus ja tule töihin Tilapalveluihin!

Kesätyö Tilapalveluissa

Osaavat kesätyöntekijät varmistavat asioiden sujuvuuden myös lomien aikaan. Lisäksi oman alan työpaikka tukee nuorten opintoja ja antaa arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.

Harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuudet

Tilapalvelut tarjoaa vuosittain harjoittelupaikkoja kiinteistö-, rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille. Meillä voi suorittaa opintoihin liittyvän harjoittelujakson tai ehdottaa aihetta opinnäytetyöhön tai graduun.

Avoin hakemus

Meille voi lähettää myös avoimen hakemuksen.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot