Jaa somessa:

Rakennuttajainsinööri

Rakennuttajainsinöörin tehtävänä on talonrakennushankkeiden suunnittelun ja rakentamisen johtaminen sekä vastaanotosta, käyttöönotosta ja takuuaikaisista toimenpiteistä huolehtiminen. Rakennuttajainsinööri toimii nimettyjen hankkeiden projektipäällikkönä ja turvallisuuskoordinaattorina.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Arvostamme rakennuttamis-, suunnittelu- tai rakentamistehtävissä hankittua kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta työstä.

Odotamme hakijalta vähintään soveltuvaa insinöörin (AMK) tutkintoa tai vastaavaa aiempaa opistotason tutkintoa rakennus- tai talotekniseltä alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaa.

Eduksi katsotaan suoritetut pätevyydet (esim. RAP), alan täydennyskoulutukset, sopimusoikeuden ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Olemme Tampereen kaupungin omistama rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja tuottava yhtiö. Huolehdimme, että julkisissa kiinteistöissä elo on sujuvaa kiinteistöjen koko elinkaaren ajan. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.

tilapalvelut_yhteyshenkilo_kuva

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jukka Kauppinen
Rakennuttamispäällikkö

050 321 0355 tai
sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella 2.1.2020 mennessä.

Avoimet työpaikat

Ylläpitoinsinööri

Haemme pintakäsittelytyöt hallitsevaa ylläpitoinsinööriä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Hae paikkaa 2.1.2020 mennessä.

Kesätyöhaku

Kesätyöhakumme vuodelle 2020 starttaa alkuvuodesta.

Kesätyö Tilapalveluissa

Osaavat kesätyöntekijät varmistavat asioiden sujuvuuden myös lomien aikaan. Lisäksi oman alan työpaikka tukee nuorten opintoja ja antaa arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.

Harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuudet

Tilapalvelut tarjoaa vuosittain harjoittelupaikkoja kiinteistö-, rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille. Meillä voi suorittaa opintoihin liittyvän harjoittelujakson tai ehdottaa aihetta opinnäytetyöhön tai graduun.

Avoin hakemus

Meille voi lähettää myös avoimen hakemuksen.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot