Hyppää sisältöön

Rakennusarkkitehti

Jaa somessa:

Rakennusarkkitehti

Rakennusarkkitehti vastaa lähinnä julkisten rakennusten korjaus- ja tilamuutoshankkeiden arkkitehtisuunnittelusta. Suunnittelukohteitamme ovat koulut, päiväkodit, sairaalat, liikuntahallit, kirjastot ja muut kaupungin toimitilat. Tehtäviin kuuluu vuoropuhelua tilojen käyttäjien kanssa, yhteistyötä erityissuunnittelijoiden kanssa, työmaa-aikaista suunnittelijavalvontaa sekä suunnittelu- ja rakentamisvaiheen kokouksiin osallistumista, yleensä hankkeen pääsuunnittelijana.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Odotamme hakijalta alan suunnittelukokemusta ja suunnittelutehtävissä hankittua itsenäisen ja vastuullisen työn kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn sekä kokonaisuuksien hallintaa, innostusta oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa yliopisto, ammattikorkeakoulu tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa sekä Autocad-pohjaisen suunnitteluohjelmiston ja yleisten toimistosovellusten hallintaa. Toivottavaa on mallinnus- ja kuvankäsittelyohjelmien (Revit, Photoshop, jne.) hallinta. Eduksi katsomme myös muut hyvät ICT-taidot ja kyvyn omaksua uusia tietojärjestelmiä.

Olemme rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja tuottava yhtiö, jonka suurin asiakas on Tampereen kaupunki. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu noin 230 rakennusalan ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikko Allinniemi, Suunnittelupäällikkö
040 866 9030

sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuohjeet:

Hakuaika päättyy 25.10.2020. Voit hakea tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tutustu meihin

Isokuusen päiväkoti ja koulu, uudisrakennus

Isokuusen päiväkoti ja koulu rakennetaan Vuoreksen kaupunginosaan. Päiväkoti on suunniteltu 160 lapselle ja esi- sekä alkuopetuksen luokille mahtuu noin 150 oppilasta.

Pispalan koulun perusparannus

Pispalan kouluun tehdään perusparannus, joka alkoi heinäkuussa 2020. Koulu otetaan uudestaan käyttöön tammikuussa 2022. Perusparannuksessa oppimisympäristöä parannetaan ja tiloista tehdään toiminnallisempia.

Lielahden päiväkoti, uudisrakennus

Lielahteen rakennetaan uusi päiväkotirakennus, johon tulee avarat tilat 160 lapselle sekä 30 henkilökunnan jäsenelle.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot