Jaa somessa:

Projekti-insinööri

Haemme projekti-insinööriä avustaviin rakennuttamis- ja valvontatehtäviin. Projekti-insinöörin tehtäviin kuuluu mm. tarjouspyyntöasiakirjojen ja tilausten valmistelu, tilaaja- ja rakennuttamistehtävissä avustaminen, luovutusaineiston kokoaminen, laskujen käsittely ja erilaisten kokousten sihteerinä toimiminen. Tehtävä antaa valmiuksia ja mahdollisuuden rakennuttajainsinöörinä tai rakennustöiden valvojana toimimiseen jatkossa.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Odotamme hakijalta soveltuvaa insinöörin tutkintoa tai vastaavaa aiempaa opistotason tutkintoa, myös opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija voi hakea paikkaa.

Eduksi katsotaan alan työkokemus sekä julkisen hankintamenettelyn ja tilaajavelvoitteiden tuntemus. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja, organisointikykyä ja itseohjautuvuutta sekä motivoitunutta asennetta tehtävässä kehittymiseen.

Olemme Tampereen kaupungin omistama rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja tuottava yhtiö. Huolehdimme, että julkisissa kiinteistöissä elo on sujuvaa kiinteistöjen koko elinkaaren ajan. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.

tilapalvelut_yhteyshenkilo_kuva

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jukka Kauppinen
Rakennuttamispäällikkö

050 321 0355 tai
sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuohjeet:

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella 20.10.2019 mennessä.

Avoimet työpaikat

Rakennuttajainsinööri

Haemme rakennuttajainsinööriä. Hae paikkaa 20.10.2019 mennessä.

Kesätyöhaku

Kesätyöhakumme vuodelle 2019 on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Kesätyö Tilapalveluissa

Osaavat kesätyöntekijät varmistavat asioiden sujuvuuden myös lomien aikaan. Lisäksi oman alan työpaikka tukee nuorten opintoja ja antaa arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.

Harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuudet

Tilapalvelut tarjoaa vuosittain harjoittelupaikkoja kiinteistö-, rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille. Meillä voi suorittaa opintoihin liittyvän harjoittelujakson tai ehdottaa aihetta opinnäytetyöhön tai graduun.

Avoin hakemus

Meille voi lähettää myös avoimen hakemuksen.

Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot