Hyppää sisältöön

LV-asentaja

Jaa somessa:

LV-asentaja

Haemme ammattitaitoista LV-asentajaa. Työtehtävät ovat kiinteistöjen kunnossapitoon liittyviä LV-töitä. Tehtävä on vakituinen. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme hakijalta LVI-asentajan tutkintoa sekä vähintään kahden vuoden kokemusta rakennusten LV-asennustöistä. Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisuvalmiutta, tietoteknisiä taitoja, oppimiskykyä sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitaan myös kohtuullista englannin ammatillisen kielen taitoa.

Edellytämme työturvallisuuskorttia, tulityökorttia, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä.

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu noin 240 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut.

Lisätiedot:

Jukka Kytölä
Työnjohtaja
Puh. 050 364 6081

Sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä sähköinen hakemus 21.8.2022 mennessä.

Tutustu työhömme

Uusi vanha arkkitehtuuri – nykyarkkitehtuuri vs. uusklassismin toisintaminen

Artikkelissa pohditaan nykyarkkitehtuurin suhdetta kauniina pidettyyn vanhaan arkkitehtuuriin, ja sitä miksi vanhaa ei enää toisinneta.

Avoimet työpaikat

Haemme juuri nyt sähköasentajaa, turvalaiteasentajaa, ilmastointiasentajaa ja LV-asentajaa.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot