Hyppää sisältöön

Kylmälaiteasentaja

Kylmälaiteasentaja

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista kylmälaiteasentajaa. Kylmälaiteasentajana työtehtäviisi kuuluvat erilaiset kylmäalan työt, esimerkiksi jäähdytyskojeikkojen asennukset, ilmastoinnin jäähdytykseen ja lämpöpumppuihin liittyvät työt sekä vuositarkastukset.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme hakijalta soveltuvaa LVIK-alan ammatillista koulutusta ja useamman vuoden kokemusta kylmälaiteasennuksista. Pidämme tärkeänä hyvää kylmäalan tuntemusta, kokonaisuuksien hallintaa ja suunnittelun osaamista (esim. laitevalinnat) sekä sähköasennustaitoja.

Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, ongelmanratkaisuvalmiutta, tietoteknisiä taitoja, oppimiskykyä ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitaan myös kohtuullista englannin ammatillisen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön työtehtävissä. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut. Vakituisena työntekijänä sinulle kuuluvat esimerkiksi lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, laaja työterveyshuolto, vakuutuskassan korvaukset esim. hammashuollosta, hieronnasta ja silmälasihankinnoista, laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, työntekijöiden liikuntavuorot, sekä mahdollisuus hankkia työsuhdepyörä.

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu noin 240 ammattilaista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ville Noroila
Työnjohtaja
Puh. 040 507 1164

sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hakuaika päättyy 7.12.2022. Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tutustu meihin

Tampereen Keskusvirastotalon peruskorjaus ja laajennus alkaa keväällä 2023

Tampereen keskusvirastotalon peruskorjaus ja laajennus aloitetaan keväällä 2023, ja rakennustyöt valmistuvat kesällä 2026. Tampereen Tilapalvelut toimii hankkeen rakennuttajana, ja projektinjohtourakoitsijaksi on valittu YIT Suomi Oy.

Tampereen kaupunginarkisto – uudisrakennus

Hervantaan rakennetaan uudisrakennus Tampereen kaupunginarkiston käyttöön.

Kaupin pesäpallo- ja hiihtostadion – uudisrakennus

Kauppiin on rakennettu uusi pesäpallo- ja hiihtostadion. Uudisrakennuksen katetussa katsomossa on istumapaikka 2500 hengelle.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot