Hyppää sisältöön

Isännöitsijä

Jaa somessa:

Isännöitsijä

Isännöintipalvelu huolehtii kiinteistöjen arvon säilyttämisestä, niiden elinkaaren hallinasta sekä kiinteistöjen käytettävyyden ylläpitämisestä. Toiminnassa huomioidaan palveluverkon pitkäjänteinen suunnittelutyö, toimitilakannan strategialähtöinen kehittäminen, tilaomaisuuden linjaukset sekä laatutavoitteet.

Haettava työtehtävä on kiinteistöjen teknistä isännöintiä. Työsuhde on vakituinen. Isännöitsijän tehtävissä tukena on Tilapalvelujen moniammatillinen asiantuntijaorganisaatio.

Isännöitsijä ohjaa kohteidensa kunnossapitomäärärahojen käyttöä mm. kiinteistöjen elinkaaren pitkän tähtäimen suunnittelulla sekä suunnitelmallisten ja ennakoivien kunnossapitotöiden ohjelmoinnilla. Lisäksi isännöitsijä vastaa kohteidensa investointitöiden koordinoinnista sekä kohteiden olosuhteiden ja turvallisuuden varmistamisesta. Isännöintipalvelu hoitaa jokapäiväistä asiakasyhteistyötä kohdetasolla. Kohteita kehitetään ja ongelmia ratkaistaan yhteistyössä oman organisaation ammattilaisten, kiinteistöjen omistajien edustajien, sopimuskumppaneiden, viranomaisten sekä tilojen käyttäjien kanssa.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme hakijalta soveltuvaa rakennus- tai talotekniikka-alan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta kiinteistöjen ylläpitotehtävistä.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Isännöitsijämme kertovat työstään tässä artikkelissa.

Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu 240 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut.

Lisätiedot:

Jussi Kuoppala, kiinteistöpäällikkö, puh. 040 620 6368

Sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hakuaika päättyy 12.12.2021. Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tutustu työhömme

Huoltomies

Meillä on avautumassa paikka uudelle huoltomiehelle. Täytä hakemus 17.12.2021 mennessä!

Sisäilman teemailta 22.9.2021

Tampereen kaupunki järjestää kaikille tamperelaisille suunnatun teemaillan sisäilmasta. Mukana on myös Tilapalveluiden asiantuntijoita.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot