Hyppää sisältöön

ICT-tukihenkilö/-asiantuntija

Jaa somessa:

ICT-tukihenkilö/-asiantuntija

Haemme ICT-tukihenkilöä vakituiseen tehtävään. ICT-tukihenkilö vastaa laitteiden ja liittymien tilauksista, leasing-sopimusten seurannasta ja käyttöoikeuksien hallinnasta sekä yhtiön omalla vastuulla olevien tietoliikennejärjestelmien kehittämisestä ja ohjauksesta. ICT-tukihenkilö seuraa ulkoistetun käyttötukipalvelun toimintaa ja antaa myös itse tarvittaessa käyttötukea.

Tehtävän sisältöä voidaan muokata ja laajentaa valitun henkilön osaamisen ja kiinnostusten mukaan. Osaamista ja työnkuvaa on mahdollista kehittää esimerkiksi ICT-kehityshankkeisiin osallistumalla.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. datanomi, IT-tradenomi) sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Eduksi katsotaan julkisen toimintaympäristön, SAP-järjestelmän ja Microsoft 365-ympäristön tuntemus sekä kokemus lähitukitehtävistä. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja kokonaisuuksien hallintaa sekä riittävää englannin kielen taitoa.

Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys.

Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Antti Räsänen
ICT-päällikkö
040 806 3145

Tiedustelut puhelimitse 7.10. klo 12-15 ja 20.10. klo 12-15.

sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hakuaika päättyy 25.10.2020. Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Hankkeitamme

Isokuusen päiväkoti ja koulu, uudisrakennus

Isokuusen päiväkoti ja koulu rakennetaan Vuoreksen kaupunginosaan. Päiväkoti on suunniteltu 160 lapselle ja esi- sekä alkuopetuksen luokille mahtuu noin 150 oppilasta.

Pispalan koulun perusparannus

Pispalan kouluun tehdään perusparannus, joka alkoi heinäkuussa 2020. Koulu otetaan uudestaan käyttöön tammikuussa 2022. Perusparannuksessa oppimisympäristöä parannetaan ja tiloista tehdään toiminnallisempia.

Lielahden päiväkoti, uudisrakennus

Lielahteen rakennetaan uusi päiväkotirakennus, johon tulee avarat tilat 160 lapselle sekä 30 henkilökunnan jäsenelle.

Avoimet työpaikat

Rakennusarkkitehti

Haemme suunnittelutiimiimme rakennusarkkitehtia. Hae tehtävää 25.10.2020 mennessä.

Postia kesätyöntekijöiltä

Kesätyöntekijät kertovat kirjeessään työskentelystä Tilapalveluissa.

Kesätyö Tilapalveluissa

Osaavat kesätyöntekijät varmistavat asioiden sujuvuuden myös lomien aikaan. Lisäksi oman alan työpaikka tukee nuorten opintoja ja antaa arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot