Hyppää sisältöön

Henkilöstöasiantuntija

Henkilöstöasiantuntija

Haemme monipuolisesta tehtävänkuvasta kiinnostunutta kehittämismyönteistä henkilöstöasiantuntijaa vakituiseen tehtävään.

Henkilöstöasiantuntijana osallistut vahvasti henkilöstöraportoinnin kehittämiseen sekä HR-tietojärjestelmien pääkäyttäjätehtäviin. Omiksi vastuualueiksi saat aluksi perehdytysprosessiin liittyvät asiat sekä koulutusten hallinnan ja järjestämisen. Työsuhteen elinkaareen ja muuhun henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä pääset ottamaan haltuun ajan myötä.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistotason tutkintoa sekä jo jonkin verran kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä, mielellään useammalta osa-alueelta.

Eduksi katsotaan kokemus erityisesti henkilöstöraportoinnista ja tietojärjestelmien kehittämisestä sekä työehtosopimusten soveltamisesta. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä laajojen kokonaisuuksien omaksumista.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut; lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, laaja työterveyshuolto, vakuutuskassan korvaukset (mm. hammashuollosta, hieronnasta ja silmälasihankinnoista), laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja työntekijöiden liikuntavuorot. Joustavuutta työntekoon tuo osittainen etätyömahdollisuus ja liukuva työaika.

Apunasi sinulla on kuuden hengen HR:n, viestinnän ja yleishallinnon asioita hoitava, organisaation esihenkilöiden ja muun henkilöstön toimintaa tukeva tukipalvelut-tiimi. Tehtäväkenttämme on laaja ja uutta omaksuttavaa riittää pitkälle eteenpäin. Tehtävissä pääsee kehittymään ja hyödyntämään omia vahvuuksia, mutta tuemme toisiamme myös rutiiniluontoisemmassa tekemisessä.

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Työyhteisöömme kuuluu noin 240 ammattilaista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mauri Heikkinen
Henkilöstö- ja hallintopäällikkö
Puh. ​​​​​​​040 773 450
Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hae paikkaa sähköisellä lomakkeella viimeistään 12.6.2023.

Tutustu meihin

Eteläpuiston päiväkoti ja koulu

Eteläpuiston päiväkodin ja koulun kolmikerroksiseen rakennukseen tulee tilat päiväkodin lapsille sekä esi- ja alkuopetuksen koululaisille.

Tampereen virastotalon peruskorjaus ja laajennus

Tampereen virastotalon peruskorjaus ja laajennus aloitetaan toukokuussa 2023, ja rakennustyöt valmistuvat kesällä 2026. Tampereen Tilapalvelut toimii hankkeen rakennuttajana, ja projektinjohtourakoitsijaksi on valittu YIT Suomi Oy.

Tasanteen päiväkoti, uudisrakennus

Tasanteen uusi päiväkoti rakennetaan vanhan purettavan päiväkodin tilalle. Rakennustyöt valmistuvat kesäkuussa 2024.