Hankkeet ja asiakastarinat

Tiimimme työskentelevät ympäri vuoden mitä moninaisempien ja mielenkiintoisempien hankkeiden parissa – monta vuotta kestävistä massiivisista rakennushankkeista kiinteistöjen ympärivuotiseen ylläpitoon ja huoltoon. Lue lisää hankkeistamme ja tutustu, miten sujuva elo saadaan aikaan.

  • Kaikki
  • Asiakastarinat
  • Meneillään olevat hankkeet

Hippoksen päiväkoti, uudisrakennus

Jaa somessa:

Hippoksen päiväkoti rakennetaan vanhan päiväkodin tilalle Kissanmaan kaupuninosaan. Uuteen päiväkotiin tulee tilat kuudelle 20 lapsen ryhmälle eli 120 lapselle. Rakennuksesta tulee 1-kerroksinen ja puurakenteinen.

Klassillisen lukion pirteän värikkäät säilytyslokerot ovat oppilaiden päivittäisessä käytössä

Jaa somessa:

Tampereen klassillisen lukion yhdyskäytävä ja ensimmäiset värikkäät säilytyslokerot valmistuivat vuonna 2016. Lokerot on tarkoitettu tavaroiden säilytyksen lisäksi henkilökohtaisten kannettavien tietokoneiden lataukseen.

Kattojen kuntoa on helppo selvittää drone-kopterin avulla

Jaa somessa:

Tilapalvelut on alkanut hyödyntää drone-kopteria vaikeakulkuisten kattojen kunnon katselmoinnissa. Kattoja katselmoidaan osana ennaltaehkäisevää ylläpitotoimintaa.

Kissanmaan perhetukikeskuksen työntekijät voivat seurata rakennuksen sisäilmaa

Jaa somessa:

Kissanmaan perhetukikeskuksella kokeillaan uutta tapaa hallita sisäilmaolosuhteita. Perhetukikeskuksella toteutetaan sisäilmaympäristön valvontaa, jota tilojen käyttäjä voi seurata omalla työpaikallaan.

Johanneksen koulutalon lisärakennuksen rakentaminen

Jaa somessa:

Johanneksen koulutalolle rakennetaan lisärakennus kesän 2018 aikana. Koululaisten lisätila toteutetaan energiatehokkaasti.

Tilapalvelujen puuteknisessä yksikössä valmistetaan korkealuokkaisia puutuotteita

Jaa somessa:

Monet Tampereen julkisten tilojen puutuotteista ovat valmistuneet Tilapalvelujen taitavien puuseppien käsissä. Tänä vuonna Tilapalvelujen puusepät ovat tehneet puutöitä niin kouluihin, kirjastoihin kuin uimahalleihinkin.

Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot