Jaa somessa:

Hankeinsinööri

Hankeinsinöörin tehtävänä on talonrakennushankkeiden suunnittelun ja rakentamisen johtaminen sekä vastaanotosta, käyttöönotosta ja takuuaikaisista toimenpiteistä huolehtiminen. Hankeinsinööri toimii nimettyjen hankkeiden projektipäällikkönä ja suunnitteluvaiheen turvallisuuskoordinaattorina. Tehtävä on vakituinen.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Arvostamme rakennuttamis-, suunnittelu- tai rakentamistehtävissä hankittua kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta työstä.

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa opistotason tutkintoa rakennus- tai talotekniseltä alalta, esim. DI, insinööri (ylempi AMK) tai insinööri (AMK). Arvostamme rakennuttamis-, suunnittelu- tai rakentamistehtävissä hankittua kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta työstä.

Eduksi katsotaan suoritetut pätevyydet (esim. RAP), alan täydennyskoulutukset, sopimusoikeuden ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaa.

Viimeaikaisia hankkeitamme ovat muun muassa Tampereen maauimalan, Tesoman yhtenäiskoulun ja Mustametsän päiväkodin rakennuttaminen. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.  

tilapalvelut_yhteyshenkilo_kuva

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Antti Lakka
Hankepäällikkö

040 553 8008 tai
sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella 31.3.2020 mennessä.

Avoimet työpaikat

Rakennustöiden valvoja

Haemme uudis- ja korjausrakentamista tuntevaa rakennustöiden valvojaa. Hae paikkaa 31.3.2020 mennessä.

Huoltomies ja sähköasentaja

Meillä on avautumassa paikkoja uusille huoltomiehille ja sähköasentajille. Täytä hakemus ja tule töihin Tilapalveluihin!

Kesätyö Tilapalveluissa

Osaavat kesätyöntekijät varmistavat asioiden sujuvuuden myös lomien aikaan. Lisäksi oman alan työpaikka tukee nuorten opintoja ja antaa arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.

Harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuudet

Tilapalvelut tarjoaa vuosittain harjoittelupaikkoja kiinteistö-, rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille. Meillä voi suorittaa opintoihin liittyvän harjoittelujakson tai ehdottaa aihetta opinnäytetyöhön tai graduun.

Avoin hakemus

Meille voi lähettää myös avoimen hakemuksen.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot