Esimies/asiantuntija, asunnonmuutostyöt

Jaa somessa:

Esimies/asiantuntija, asunnonmuutostyöt

Tehtäväalueeseen kuuluvat yksityishenkilöiden kodeissa tehtävien vammaisuuteen tai ikään perustuvien muutostöiden toteuttaminen oman työryhmän tai sopimuskumppaniyritysten avulla sekä näihin liittyvät esimies-, valvonta- ja asiantuntijatehtävät Tampereen ja Oriveden alueella.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Edellytämme riittävää kokemusta työnjohdollisista tehtävistä rakennusalalla sekä halua perehtyä tehtävään liittyviin lakeihin, määräyksiin ja käytäntöihin.

Odotamme hakijalta soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi insinööri AMK korjausrakentaminen. Arvostamme lisäksi tehtäväalueeseen liittyviä lisäkoulutuksia sekä kokemusta esimiestyöstä. 

Edellytämme B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä.

Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.

tilapalvelut_yhteyshenkilo_kuva

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Tapio Seppälä
Tuotantopäällikkö
050 596 7619

Marko Siirtola
Ylläpitopäällikkö
050 351 6437

sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hakuaika päättyy 18.6.2020. Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Hankkeitamme

Mustametsän päiväkoti ja neuvola, uudisrakennus

Mustametsän päiväkoti ja neuvola rakennetaan Vihiojan kaupunginosaan. Rakennustyöt valmistuvat keväällä 2020.

Atalan terveysaseman muutos päiväkodiksi

Atalan terveysaseman muutostöiden valmistuttua päiväkodin lapsimäärä tulee olemaan noin 60 lasta eli kolme ryhmää.

Linnainmaan päiväkoti, perusparannus

Linnainmaan päiväkoti perusparannetaan. Päiväkotirakennuksessa on perusparannuksen jälkeen tilat kahdeksalle 20 lapsen ryhmälle eli 160 päiväkotilapselle sekä avoimen varhaiskasvatuksen kerhotoiminnalle.

Avoimet työpaikat

Huoltomies ja sähköasentaja

Meillä on avautumassa paikkoja uusille huoltomiehille ja sähköasentajille. Täytä hakemus ja tule töihin Tilapalveluihin!

Kesätyö Tilapalveluissa

Osaavat kesätyöntekijät varmistavat asioiden sujuvuuden myös lomien aikaan. Lisäksi oman alan työpaikka tukee nuorten opintoja ja antaa arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.

Harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuudet

Tilapalvelut tarjoaa vuosittain harjoittelupaikkoja kiinteistö-, rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille. Meillä voi suorittaa opintoihin liittyvän harjoittelujakson tai ehdottaa aihetta opinnäytetyöhön tai graduun.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot