Hyppää sisältöön

Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkö

Haemme nykyisistä asiakkuuksista sekä uusasiakashankinnasta vastaavaa asiakkuuspäällikköä. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle. Tehtävä on organisaatiossa uusi.

Asiakkuuspäällikkönä hoidat nykyisiä julkisen sektorin asiakkuuksia, teet uusasiakashankintaa, otat vastuun tarjous- ja myyntimateriaalien hallinnasta sekä vetovastuun asiakaspalavereista. Yhtiön tavoitteena on kasvaa Pirkanmaalla hankkimalla uusia omistaja-asiakkaita. Asiakkuuspäällikön tehtävällä tulee olemaan ratkaiseva merkitys yhtiön tavoitteiden toteutumisessa.

Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa In-house -toiminnan ymmärtäminen, laaja kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta rakennus- ja kiinteistöalalta, sekä kokemus erityisesti yhtiömaailmasta. Samoin kokemus ja verkostot Pirkanmaan kuntien ja kuntayhtiöiden päättäjien kanssa toimimisesta on eduksi. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Edellytämme hakijalta kykyä verkottua, luoda uusia kontakteja, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen, innostut ja osaat itsenäisesti johtaa omaa toimintaasi.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen työn ja laajan tehtäväkentän sekä huippuammattilaisten tuen työssä onnistumiseen. Tarjoamme myös hyvät ja kattavat henkilöstöedut erityisesti työhyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu noin 240 rakennusalan ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti toimistolla tai etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tero Hassinen
konsultti
Eezy Personnel

050 388 3039 / tero.hassinen@eezy.fi

 

Hakuohjeet:

Hae tehtävää Eezy Personnelin sivulla. Hakuaika päättyy 26.6.2022.

Avoimet työpaikat

Sähköasentaja

Haemme vakituista sähköasentajaa sähkötöiden tiimiin. Hae paikkaa 9.8. mennessä!

Kesätyöhaku

Kesätyöhakumme vuodelle 2022 on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Tilapalveluissa kannustetaan opiskeluun

Tilapalveluiden työntekijät suorittavat monia erilaisia opintoja töiden ohessa. Tilapalveluiden Ilkka ja Petri kertovat omista opiskelukokemuksistaan.

Postia kesätyöntekijöiltä

Kesätyöntekijät kertovat kirjeessään työskentelystä Tilapalveluissa.

Isännöitsijän työssä ei ole kahta samanlaista päivää

18.6.2020.
Tuomas, Petri ja Toni kertovat isännöitsijän monipuolisesta työstä Tilapalveluissa. Isännöitsijänä oppii jatkuvasti jotain uutta.

Rakennuttajainsinööri rakennuttaa monenlaista

10.2.2020.
Tilapalveluiden rakennuttajainsinööri Ismo Harju on mukana monenlaisissa rakennushankkeissa. Kohteena voi olla niin päiväkoti, museo kuin liikuntapaikkakin.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot