Hyppää sisältöön

Arkkitehti / rakennusarkkitehti

Jaa somessa:

Arkkitehti / rakennusarkkitehti

Haemme suunnittelutiimiimme arkkitehtia tai rakennusarkkitehtia.

Arkkitehti vastaa lähinnä julkisten rakennusten korjaus- ja tilamuutoshankkeiden arkkitehtisuunnittelusta. Suunnittelukohteitamme ovat koulut, päiväkodit, sairaalat, liikuntahallit, kirjastot ja muut kaupungin toimitilat. Tehtäviin kuuluu vuoropuhelua tilojen käyttäjien kanssa, yhteistyötä erityissuunnittelijoiden kanssa, työmaa-aikaista suunnittelijavalvontaa sekä suunnittelu- ja rakentamisvaiheen kokouksiin osallistumista, yleensä hankkeen pääsuunnittelijana.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Odotamme hakijalta alan suunnittelukokemusta ja suunnittelutehtävissä hankittua itsenäisen ja vastuullisen työn kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn sekä kokonaisuuksien hallintaa, innostusta oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa yliopisto, ammattikorkeakoulu tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa sekä Autocad-suunnitteluohjelmiston ja 3D-tietomallipohjaisten suunnitteluohjelmistojen (Revit) ja yleisten toimistosovellusten hallintaa. Toivottavaa on mallinnus- ja kuvankäsittelyohjelmien hallinta. Eduksi katsomme myös muut hyvät ICT-taidot ja kyvyn omaksua uusia tietojärjestelmiä.

Työyhteisöömme kuuluu noin 240 rakennusalan ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti toimistolla tai etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Eezy Personnelin konsultti Tero Hassinen, puh: 050 388 3039, etunimi.sukunimi@eezy.fi

ja Tilapalvelujen suunnittelupäällikkö Mikko Allinniemi (10.1.2022 alkaen), puh. 040 866 9030, etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Hakuohjeet:

Hakua hoitaa Eezy Personnel Oy. Hae tehtävää 23.1.2022 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Tutustu meihin

Hyhkyn koulun perusparannus

Hyhkyn koulun vanhat koulurakennukset 1 ja 2 peruskorjataan ja koulun piha-aluetta kunnostetaan.

Pyynikintie 2, perusparannus

Pyynikintie 2:n rakennus perusparannetaan koulujen väistötilaksi, yläkoulujen aineopetustiloiksi sekä Hatanpään lukion pysyviksi tiloiksi.

Messukylän koulun puurakennuksien 1 ja 2 sekä kivirakennuksen perusparannus

Messukylän koulua perusparannetaan. Rakennustyöt valmistuvat vuoden 2023 lopussa.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot