Hyppää sisältöön

Lielahden päiväkoti, uudisrakennus

Jaa somessa:

Lielahden päiväkoti, uudisrakennus

Lielahden päiväkoti rakennetaan Lielahden kaupunginosaan osoitteeseen Ollinojankatu 6. Päiväkotirakennukseen tulee avarat tilat 160 päiväkotilapselle. Rakennukseen tehdään lisäksi tilat Pirkanmaan Voimia Oy:lle. Henkilökunnan määrä on 30.

Kokonaisuudessaan rakennushankkeeseen kuuluu 2-kerroksinen betonirakenteinen päiväkotirakennus, piharakennus sekä piha-alue. Päiväkotirakennus on L:n muotoinen, ja sen jatkeena on varastosiipi. Leikkipiha rajautuu rakennuksen ja varastosiiven muodostamalle sisäpihalle.

Päiväkodin tilat on suunniteltu kahdeksalle 20 lapsen ryhmälle. Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee neljä päiväkodin ryhmätilaa sekä liikuntasali, ruokasali ja pienkeittiötila, jotka ovat rajattavissa muista tiloista iltakäyttöä varten. Toiseen kerrokseen sijoitetaan neljä ryhmätilaa, hallinnon tilat sekä kaksi päivähoidon monitoimitilaa. Ryhmätilat on suunniteltu avoimiksi, mikä mahdollistaa tilojen monipuolisen käytön. Kulku kerroksesta toiseen tapahtuu sisäportaiden kautta, mutta jokaisella tuplaryhmällä on myös oma sisäänkäyntinsä. Toisen kerroksen sisäänkäynnissä käytetään luhtiportaita. Rakennuksessa on lisäksi hissi, ja kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy.

Lielahden päiväkodin rakennustyöt alkoivat maaliskuussa 2020, ja niiden on määrä valmistua toukokuun lopussa 2021.

Sijainti:
Ollinojankatu 6, Tampere

Aikataulu:
Rakennustöiden on määrä valmistua toukokuun lopussa 2021

Kustannusarvio:
Hankkeen kustannusarvio on 6 900 000€ (alv 0 %).

Rakennuttaja:
Tampereen Tilapalvelut Oy, projektipäällikkö Sinikka Vähämaa

Pääurakoitsija:
Rakennus K. Karhu Oy

Pääsuunnittelija:
Arkkitehtitoimisto Tilatakomo Oy

tilapalvelut_yhteyshenkilo_kuva

Jutellaanko lisää?

Sinikka Vähämaa
Hankeinsinööri

Puhelin 040 8004929

Tutustu työhömme

Pispalan koulun perusparannus

Pispalan kouluun tehdään perusparannus, joka alkaa heinäkuussa 2020. Koulu otetaan uudestaan käyttöön tammikuussa 2022. Perusparannuksessa oppimisympäristöä parannetaan ja tiloista tehdään toiminnallisempia.

Härmälän kirjaston perusparannus

Härmälän kirjaston perusparannuksessa suunnittelun lähtökohtana oli siirtää tilat tälle vuosituhannelle kuitenkin alueen historia ja rakennuksen historia huomioiden. Samalla kirjastosta tehtiin esteetön.

Jätä palvelupyyntö Helpdesk 040 703 4999 Helpdesk sähköposti Yhteystiedot